Suomalaisten rakastama tosi-tv-tähti ja mediapersoona Niko Saarinen avautuu omalla Instagram-tilillään julkisuuden varjopuolista. Saarisen mukaan sillä, että hän saa tehdä omaa unelmatyötään, on poikkeuksellisen kova hinta.

Saarinen nostaa Instagramin Stories-osiossa esille viestin, jonka hän vastaanotti eräältä faniltaan. Kyseinen fani oli tullut puhumaan Saariselle, kun Saarinen oli ollut ulkona juhlimassa ystäviensä kanssa. Fanin mukaan Saarinen oli käyttäytynyt ylimielisesti häntä kohtaan, mikä oli harmittanut fania.

Nyt Saarinen haluaa kertoa tapauksesta oman puolensa. Hän painottaa olevansa kiitollinen siitä, että ihmiset seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Mies myöntää kuitenkin ahdistuvansa, sillä hän kokee, ettei hänellä ole yksityisyyttä julkisissa paikoissa.

– Minä en saa ikinä olla rauhassa missään, en siis sekuntiakaan kun minä menen illalla ulos, Saarinen toteaa Instagramissa.

– Jossain vaiheessa minulla tulee aina se limitti täyteen, että minä en jaksa. Se voi olla ylimielistä jonkun mielestä, mutta minulla on oikeus yksityisyyteen, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Saarinen sanoo olevansa pahoillaan siitä, että ihmiset pahoittavat mielensä, kun tapaavat hänet kasvokkain. Samaan aikaan hän ajattelee kuitenkin olevan hieman kummallista, että hän joutuu pyytämään anteeksi sitä, että haluaisi olla rauhassa.

Mitä vanhemmaksi Saarinen tulee, sitä paremmin hän ymmärtää, kuinka paljon hän on elämästään uhrannut omalle työlleen.

– Minulla menee ihmissuhteita pilalle tämän kaiken takia. Ei kukaan halua tällaiseen saatanan sirkukseen tulla. Enkä minäkään haluaisi tässä sirkuksessa olla kellon ympäri, Saarinen lataa.

– Minä olen vain ihminen. Minä en pysty kaikkia miellyttämään, eikä se ole koskaan ollutkaan minun tarkoitukseni, mies summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Niko Saarinen erosi poikaystävästään – murtui kyyneliin podcastissa: ”Minun yksityiselämäni, siinä minä olen paska”

Niko Saarisen supersuosittu podcast rajun arvostelun kohteena – uusin jakso poistettiin välittömästi: ”Voi p**rkele!”