Hyvinvointivalmentajana ja sometähtenä tunnettu Martina Aitolehti vietti eilistä ystävänpäivää (14.2.) poikkeuksellisen onnellisissa tunnelmissa. Aitolehti nimittäin yllätettiin romanttisella lahjalla.

Aitolehti kertoo ikimuistoisesta ystävänpäivästään omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut itsestään näyttävän kahden kuvan kuvasarjan, jossa hän poseeraa keskellä olohuonettaan valtava ruusukimppu sylissään.

– Omg mikä päivä, Aitolehti aloittaa tunteikkaan kirjoituksensa.

– Heräsin aamulla kukonlaulun aikaan uimahallille ja sieltä hoitamaan aamun velvollisuudet. Tän jälkeen pikakäynti Salon Milagrossa, josta suoraan toisiin treeneihin. Treeneistä kun tulin kotiin, tiesin että mua odottaa kasa töitä ja jonkun sortin kaaos, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kotiin palattuaan Aitolehteä odottikin putipuhdas huusholli, sillä hänen luonaan oli käynyt siivooja. Lisäksi Aitolehteä tervehti ylellinen ökylahja, jollaisia tapaa nähdä vain romanttisissa amerikkalaisissa elokuvissa.

– Lähetti oli tuonut mulle isoimman ruusukimpun mitä oon ikinä nähnyt. 100 ruusua ja ihan mieletön kirje, Aitolehti hämmästelee itkevän emojin ja sydämen kera.

– Kiitos elämä ja kaikki rakkaat mun ympärillä, nainen summaa.

Postauksessaan Aitolehti jättää kertomatta, kuka lahjan on hänelle lähettänyt. Kyseessä täytyy kuitenkin olla varsin varakas henkilö, sillä 100 punaista ruusua maksaa verkkokaupassa keskimäärin 450-500 euroa.

Aitolehden julkaisu on kerännyt runsaan määrän ihastelevia kommentteja.

– Voi ihanuus. Herää kysymys… ”Tuoksua rakkauden?” eräs seuraaja muotoilee.

– Vau. Mullekin yksi kimppu kiitos, toinen tokaisee.

– Sulla on varmasti salainen ihailija, epäilee kolmas.

Martina Aitolehti on tällä hetkellä tiettävästi sinkku. Hyvinvointivalmentajan viime vuosien suhde-elämä on ollut poikkeuksellisen värikäs, mutta ehkä nyt kuvioon voisi vihdoin ja viimein astua se kauan odotettu tosirakkaus.

Martina Aitolehti poseeraa tämän vuoden Emma-gaalassa ex-miehensä, juontaja Esko Eerikäisen kanssa. Kuva: AOP

Lue myös:

Ohhoh! Martina Aitolehti metsästää hääpukua Roomassa – paljonpuhuva vihjaus kosijasta: ”Ne junat menivät jo”

Stefan Therman pieksi jättituloillaan molemmat ex-puolisonsa – Martina Aitolehti tienasi muhkeasti, Sofia Belórfin tulot romahtivat huippuvuosista!