Valtavan kansainvälisen suosion saavuttaneesta Remppa vai muutto -ohjelmasta (Love It or List It) tehdään parhaillaan kotimaista versiota, joka nähdään ruuduissa tulevana syksynä.

Ohjelman juontavat televisiosta tuttu sisustusarkkitehti Marko Paananen sekä kiinteistövälittäjä Anne Ramsay.

Jokaisessa jaksossa yksi ohjelmaan mukaan hakenut perhe pääsee juontajakaksikon johdolla toteuttamaan kotiunelmiaan. Kiinteistönvälittäjä ja sisustusarkkitehti kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet ja sopisi heidän asettamaansa budjettiin.

Perheen nykyinen koti remontoidaan lattiasta kattoon ja samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi. Lopuksi perheen täytyy valita jäävätkö he asumaan nykyiseen kotiinsa vai laittavatko sen myyntiin ja mahdollisesti muuttavat yhteen heille esitellyistä uusista kohteista. Kysymys kuuluukin siis: Remppa vai muutto?

Los Angelesissa sisustusarkkitehdiksi valmistunut Marko Paananen on tullut suomalaisille tunnetuksi muun muassa Nelosen Inno-sisustusohjelmasta, ja nyt hän tekee odotetun paluun telkkariin.

– Olen innoissani ja kiitollinen tästä tilaisuudesta päästä näyttämään ammattitaidoistani juuri tilasuunnittelun puolen. Oivaltavat pohjaratkaisut sekä käytännönläheisyys nostavat sekä elämänlaatua että asunnon arvoa, Paananen iloitsee Nelosen tiedotteessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Juontajapariaan Anne Ramsayta Paananen kehuu vuolaasti.

– Anne on nuori, fiksu ja freesi ammattilainen, jonka kanssa on taatusti kivaa ja inspiroivaa tehdä töitä, hän kuvailee.

Bo LKV:tä edustava kiinteistövälittäjä Anne Ramsay koki jo lapsena vahvaa kutsumusta kiinteistöalalle.

– Tärkeintä on mielestäni saada kokonaisvaltainen ymmärrys siitä, mitä perheet ohjelmassa oikeasti tarvitsevat, jotta arki kodissa on sujuvaa. Näiden tarpeiden pohjalta aion kartoittaa huolellisesti yllättäviäkin asuntoratkaisuja. Hyvien, erilaisten vaihtoehtojen löytäminen tulee olemaan kaiken keskiössä, Ramsay painottaa.

– Uskon, että täydennämme Markon kanssa toisiamme juuri oikeilla tavoilla, ja tiedän että nauru tulee olemaan herkässä, hän lisää.

Kuva: Nelonen

Remppa vai muutto Suomi -ohjelma nähdään Nelosella syksyllä.

Lue myös:

Talent Suomi palaa ruutuihin – mukana mm. Mikko Leppilampi, Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen!

IL: Suomalainen Jasmin mukana uudessa jenkkirealityssä – ”Noloimpia kysymyksiä seksikysymykset”

HS: Pete Parkkosen isoäidin varjeltu salaisuus paljastui – tummat piirteet periytyivät martiniquelaiselta muusikkoisoisältä