Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähdään tänään lauantaina poikkeuksellinen peliliike, jollaiseen on törmätty ainoastaan kerran aikaisemmin koko ohjelman historiassa.

Huom! Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Selviytyjissä kilpailevat Kristian Heiskari ja Elias Gould saavat tietää vedenhakureissulla, että heillä kummallakin on hallussaan koskemattomuusamuletit. Aasojen heimoon kuuluville miehille selviää jakson aikana myös naisten liitto, kun Aasat pääsevät vierailemaan Vaanien leirissä.

Lisäksi Heiskari ja Gould saavat vihiä, ketkä ovat vaarassa pudota illan äänestyksessä, jos Vaanit joutuvat heimoneuvostoon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Lopulta kaksikko päätyy kieroilemaan yhdessä ja Vaanien hävitessä koskemattomuuskisan, he sujauttavat kenenkään huomaamatta amuletit Archie Cruzille ja Niko Saariselle.

Kyseinen peliliike on Selviytyjissä erittäin harvinainen ja juontaja Alma Hätönen kommentoi kuviota ”historialliseksi” Selviytyjät Suomi Extrassa.

– Tuota jouduttiin selvittämään ihan Ranskasta koko formaatin omistajalta, Hätönen paljastaa.

– Lopulta ohjaaja sai selvitettyä, että jossain toisen maan Selviytyjissä on tehty tällainen peliliike aikaisemmin, joten sen annettiin tapahtua. Tällaista ei ole tapahtunut kuin kaksi kertaa – ainakaan, mitä me tiedetään, hän kuvailee.

Selviytyjät Suomi -ohjelma lauantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Selviytyjät Extra: Kimmo Vehviläinen pyysi anteeksi Suomen naisilta: ”Eikö nyt ole vuosi 2021 ja tasa-arvo?”

Suvi Pitkänen paljastaa Kristian Heiskarille järkyttyneensä täysin Selviytyjät-sarjan pakkaussäännöstä: ”Se oli minulle sokki”