Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetys on palkittu Suomen suosituimmaksi radio-ohjelmaksi useampana vuonna. Ohjelmaa juontavat tällä hetkellä Jaajo Linnonmaa, Tuukka Ritokoski sekä Janni Hussi, joka tuuraa äitiyslomalla olevaa Anni Hautalaa.

Ennen Ritokoskea ohjelman kolmantena juontajana toimi Juha Perälä, joka jätti radiokanavan vuonna 2018. Linnonmaa julkaisi tuolloin Instagram-tilillään kuvan juontajakolmikosta ja toivotti Perälälle onnea oman jutun löytämiseen.

– Toivottavasti se oma juttu löytyy, ja jos se on tämä radio, niin kuin itse totesin, niin ovi on aina auki, hän kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sittemmin Perälä on kuin onkin palannut Suomipopin taajuuksille, ja hänen omaa Perälän asiakaspalvelu -lähetystä voi kuunnella tätä nykyä perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Kuittailiko Jaajo Juhalle?

Aamulypsyn kuuntelijakunta pani merkille Linnonmaan puheet keskiviikkoisessa Aamulypsy-lähetyksessä ja oli havaitsevinaan niistä pientä kuittailua ex-juontajakollegan suuntaan aiempien tsemppiviestien sijaan. Asiasta on keskusteltu runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Keskustelu alkoi Linnonmaan puhuessa Samu Haberin elämäkertakirjasta ja pohtiessa, että miksi Haber halusi luopua kansainvälisestä menestyksestä, vaihtaa laulukielen suomeen ja palata kotimaan kamaralle sen sijaan, että tavoittelisi jotain suurempaa.

Linnonmaa kertoi asian tiimoilta myös vertauksen käyttäen omaa uraansa esimerkkinä.

– Ajatellaan, että vaikka kolmen vuoden kuluttua päätettäisiin sitten, että kiitoksia, nyt tuli kilometrit täyteen, ei auta mitään. Kiitoksia kaikille kuulijoille näistä vuosista, tämä oli tässä. Sitten puolen vuoden tauko, ja mä tuun silleen, että ”no niin kuulijat, minulla on hyviä uutisia, me ollaan tässä rauhassa aloiteltu uutta projektia: Jari-show”, Linnonmaa heittää.

– Nyt mä tulen yksin, ei muita juontajia ja saan vihdoin puhua niistä asioista, joista haluan ja suoraan, hän jatkaa.

– Ja nyt on uus aika, yhdeksältä perjantai-iltaisin!

Moni kuuntelija pani merkille Linnonmaan vertauksen ja Perälän todellisten urakäänteiden samankaltaisuuden, ja koki Aamulypsy-juontajan nimenomaan kuittailevan entisen juontotiiminsä jäsenen suuntaan. Vahvistusta spekuloinnille ei ole kuitenkaan saatu.

Lue myös:

Lähteekö Jaajo Linnonmaa Helsingin pormestarikisaan? Aamulypsy-juontajan asettama 30 000 tykkäyksen rajapyykki ylittyi!

Huipputulot! Radiojuontajista eniten tienasi Sami Kuronen – pesi Jaajo Linnonmaan tuloissa mennen tullen

Katso hulvaton video! Jaajo Linnonmaa joutui hervottoman jekutuksen kohteeksi kuntosalilla: ”Ei V**TU”