Urheiluvaikuttaja ja mediapersoona Aleksi Valavuori harjoittelee parhaillaan keväällä 2022 järjestettävää Valahiihto-tapahtumaansa varten. Tapahtuman aikana Valavuori aikoo hiihtää miljoona metriä kuukaudessa ja kuitata Valahiihdon keräämillä tuotoilla yli puolen miljoonan veronsa, jotka hänellä on maksamatta.

Nyt Valavuori on paljastanut omalla Instagram-tilillään pudottaneensa painoaan lyhyessä ajassa noin 4 kilon edestä. Hän julkaisi kuvan, jossa poseeraa pelkät uimahousut yllään. Kuvasta paljastuu Valavuoren hoikistunut ulkomuoto.

Julkaisussaan Valavuori myös hehkuttaa avantouintia, jota hän on harrastanut aktiivisesti kuluneina viikkoina. Tällä kertaa Valavuori onnistui pulikoimaan ennätyksellisen pitkään hyisessä vedessä.

– Enkat! 5min avannossa ja ihan puhtaasti Ice Lab Method -hengitysharjoitusten avulla. Treeni kohti Valahiihtoa jatkuu ja painoakin on nyt pudonnut joku 4kg ihan kaikessa rauhassa, Valavuori kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Valavuoren seuraajien huomio on painonpudotuksen sijaan kiinnittynyt täysin muuhun asiaan. Monet miehen faneista on pistänyt merkille Valavuoren pullottavan etuosan uimahousuissa.

– Mihin tässä kuvasa piti kiinnittää huomio? eräs seuraaja kyselee nauruemojien kera.

– Yleensähän kylmä kutistaa, että… toinen vitsailee.

– Tennispallo munissa, muotoilee kolmas.

Lue myös:

Janni Hussi julkaisi hyisen videon – Aleksi Valavuorelta yllättävä paljastus: ”Korkattu on”

Aleksi Valavuori otti kantaa rasismi-kohuun ja N-sanan käyttöön – ”Tätä en vi**u ymmärrä ollenkaan”