Olet mitä syöt -ohjelmaa luotsaava lääkäri Pippa Laukka, 50, on pitänyt yhtä miehensä Markku Laukan kanssa jo 19 vuotta.

Pippa on jakanut muutamia yhteiskuvia miehensä kanssa omalla Instagram-tilillään ja paljastanut seuraajilleen muun muassa tavanneensa Markun vuonna 2001 juuri eronneena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös klikkaamalla tästä.

– Me tavattiin vuonna 2001. Olin just eronnut edellisestä suhteesta ja olin päättänyt, ettei mun elämässä näkyisi miesväkeä ainakaan viiteen vuoteen, Pippa kirjoittaa kuvan oheen.

– Mitä vielä, se eka baarireissu ja yksi katse, klik ja se oli siinä, suosikkilääkäri jatkaa ja pohtii jälkikäteen, ettei moni tainnut tuohon aikaan uskoa suhteen kestävän.

Suhde on kuitenkin kestänyt jo lähes kaksi vuosikymmentä, joista valtaosa on taittunut avioliitossa. Pippa ja Markku menivät naimisiin vuonna 2003 ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta.

Nyt Pippa on ottanut kantaa hänen miestään koskeviin Vauva.fi-keskustelupalstan kommentteihin. Hän on julkaissut Instagramin tarinaosiossaan kuvakaappauksen Vauva.fi-sivujen keskusteluista, joissa pohditaan muun muassa Markun ja Pipan ikäeroa ja kehutaan miestä komeaksi.

Kuvakaappaus Pippa Laukan Instagram-tarinoista

– Pyrin kaikin tavoin välttämään keskustelupalstoja, mutta onhan niissä näköjään ihan asiantuntijoitakin. Yhdyn näihin kahteen Vauva.fi-sivujen asiantuntijakommentteihin, hän kirjoittaa humoristiseen sävyyn kuvakaappauksen oheen.

Lue myös:

Kalle Palanderin elämäntavat kuin poikamiehellä – Pippa Laukka järkyttyy alkoholin määrästä

Radiojuontaja Tuomas Rajalan elämäntavat järkyttävät Pippa Laukkaa: ”Auto käy bensalla, sun suonet käy rasvalla”

Seura: Pippa Laukka naamioitui työssään potilailta – ei onnistunut: ”Minut tunnistettiin äänestäkin”