Liikemies Stefan Therman on totuttu näkemään lukuisissa kohuotsikoissa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nyt hän kommentoi ensimmäistä kertaa Tuomas Enbusken luotsaamassa Enbusken miljonäärit -podcastissa, miltä lehtien otsikoihin päätyminen on tuntunut.

– Kyllähän se tuntuu todella paskalta. Se vaikuttaa perhesuhteisiin, lapseen, avovaimoon ja yhteistyökumppaneihin. Varsinkin viime vuosi on ollut karmea ja törkeä lehtien kannalta. Ihmisillä on oikeita ongelmia. Jos ainoa ongelma on Stefan Thermanin päihtyminen ja ulosotossa olevat parkkisakot, niin tilanne on hyvin surullinen, Stefan kertoo ja toteaa, ettei koe olevansa julkisuuden henkilö.

Tuomaksen mukaan Stefusta on saatu lukea vuosien aikana satoja otsikoita eikä kukaan tiedä oikeasti, kuka Stefan Therman on. Tuomaksen mukaan myös Stefan tekee töitä enemmän kuin lähes kukaan ja ottaa isoja riskejä ostamalla kymmenien miljoonien kerrostaloja kunnostamista varten.

– Olen aika julkisuuden pelkoinen ihminen, enkä ole kokenut julkisuudesta olemista tarpeellisena, Stefan kertoo, miksi ei ole suostunut aiemmin haastatteluihin.

Enbusken miljonäärit -ohjelmassa käsitellään myös Stefanin historiaa. Stefanista piti tulla alun perin alppihiihtäjä. Hän kilpaili lajissa 20-vuotiaaksi asti, kunnes loukkaantumisten takia joutui jättämään lajin.

– Siinä oli sairastumisia eikä homma kulkenut niin kuin piti. Siinä oli myös parin vuoden tauko, jona aikana etsin itseäni ja mietin, mitä haluan tehdä.

Tänä päivänä Stefan ostaa työkseen vanhoja kerrostaloja, josta remontoi uusia koteja ihmisille.

– Kiinteistöbisnes tuli aika luonnollisesti, koska isä oli lähes tulkoon koko uransa kiinteistöalalla ja opetti sen minulle.

– Olen riskinottaja jokaisella elämän osa-alueella. Olisi varmasti ollut stressivapaampaa hommaa kuin tämä nykyinen työ, mutta nautin kohteiden toteuttamisesta. Tykkään tehdä sitä alusta loppuun saakka. Olen lähtenyt liikkeelle pienestä. Ensin ostin Kallion yksiöitä ja nyt kerrostaloja, jotka ovat olleet kymmenen miljoonan ostoja.

Lähde: Enbusken miljonäärit

Lue myös:

Nyt puhuu Sofia Belórfin äiti – kertoo suoran mielipiteensä Niko Ranta-ahosta ja tyttärensä tuomioista!

Sofia Belórf paljastaa Niko Ranta-ahon ahdistavan käytöksen – ”Oli tyyppejä, jotka seurasivat minua”

Seiska: Luksuselämästään tunnettu Sofia Belórf joutui jälleen ulosottoon – tuoreimmat velat kirjattu vasta äskettäin