Poisti negatiiviset kommentit! Sofia Belórf tulistui someseuraajilleen: ”En hyväksy kiusaamista ja haukkumistani sivulla”

Vuoden 2010 Miss Helsinkinä tunnetuksi tulleen somepersoona Sofia Belórfin Instagram-julkaisut keräävät tavallisesti hurjan määrän tykkäyksiä ja lukuisia ihastelevia kommentteja.

Mutta kuten moni muukin julkisuuden henkilö joutuu Sofiakin kohtaamaan myös paljon ilkeilyä sosiaalisessa mediassa.

Katiska-huumevyyhdissä osallisena ollut Belórf tapaa usein poistaa ikäviä kommentteja postauksiensa kommenttiosiosta. Näin hän toimi myös tuoreimman Instagram-päivityksensä kohdalla, mikä sai erään seuraajan ihmettelemään asiaa.

– Nämä päivitykset ovat ihania, mutta miksi huonot kommentit pitää poistaa? Hyvällä itsetunnolla olevan upean ihmisen pitäisi kestää myös ne huonotkin, sillä eihän elämä pelkkää positiivista auringonpaistetta ole, käyttäjä kirjoittaa.

Tähän Sofia vastasi napakasti, ettei koskaan poista järkeviä kommentteja tai palautteita.

– En hyväksy kiusaamista/haukkumista tällä sivulla. Sitä varten on jodelit ym. Tämä ei ole mikään pahanolonpurku-sivu vaan mun henkilökohtainen profiili, hän näpäytti.

Monet Belórfin fanit ovat naisen kanssa yhtä mieltä siitä, ettei kenenkään tarvitse kestää kiusaamista.

– Sofia kirjoitti niin oikein, ei hänen sivustonsa ole mikään pahanolonpurku sivusto. Huonon itsetunnon omaavathan juuri nauttivatkin ikävistä kommenteista ja haukkumisesta, yksi summaa.

– Haukkujat haukkukoon ihan muualla jos siitä saavat tyydytystä! Asiallinen kritiikki on aina asia erikseen, siitä tuskin nyt puhuttiin, toinen kiteyttää.

Näet julkaisun ja kommentit alta tai täältä.

Belórf palasi hiljattain miesystävänsä Stefan Thermanin kanssa Italiasta, jossa he olivat viettämässä ylellistä luksuslomaa. Loma tuli naiselle varmasti tarpeeseen, sillä hänen nimensä on pyörinyt viime aikoina paljon otsikoissa Katiska-kohudokumentin takia.

— Minulla ei ole kovin hyvä fiilis dokumentista, enkä halua elää uudelleen sitä painajaista tai käydä niitä tunteita läpi, Sofia kertoi aikaisemmin Metropolille.

Lue lisää: Sofia Belórf odottaa arkeenpaluuta: ”En pystynyt motivoitumaan, kun on noita negatiivisia menneen elämän asioita käynnissä”

Viimeisillään raskaana oleva Tiia Elg joutui rajun nettikiusaamisen kohteeksi: ”En saa unta tämän harmillisen tapauksen takia”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.