Räppärinä debytoinut BB-voittaja Kristian Heiskari sai älynväläyksen voittojuhlissaan: ”He***tin hauska toteuttaa”

Big Brother Suomi -voittajana tunnetuksi tullut Kristian Heiskari pääsi yllättämään faninsa oikein toden teolla, kun hän muutama päivä sitten paljasti debytoivansa räppärinä uudella Käty-nimisellä kappaleella.

Käty on artisti Jeijjon ensimmäinen soolokappale, ja sillä on mukana pitkä lista feattaajia: Kristo, Sairas T, Eino Antiwäkki, MCP, Kimbo, DJ Loasteeze sekä Heiskari, joka esiintyy artistinimellä BB-Krisu.

Metropolin tavoittama Heiskari kertoo idean räppikappaleen julkaisemisesta syntyneen taannoin hänen Big Brother -voittojuhlissaan.

– Frendit on tasaisen varmasti tehnyt räppiä vuosia ja itsekin on tullut freestylettya pikku kaljoissa. Nyt tuli pojilla älynväläys mun BB-voittojuhlissa ja päätettiin tehdä possebiisi, Heiskari taustoittaa.

– Projekti oli helvetin hauska toteuttaa ja oli kivaa nähdä, miten noi hommat hoituu alusta loppuun asti, mies iloitsee.

Lisäksi Heiskari paljastaa, että musiikkiprojekteja on mahdollisesti tulossa myös lisää.

– Pyrin tekemään asioita, jotka tuottaa hyvää fiilistä ja kyl tää Käty-prokkis ainakin siinä onnistui, Heiskari hehkuttaa.

Näet tuoreen kappaleen musiikkivideon alta tai täällä.

Lue myös:

Big Brother -voitto muutti radikaalisti Kristian Heiskarin elämän – avaa nyt tuntemuksiaan ohjelmaan osallistumisesta: ”Olen pohtinut, oliko se ihan viisasta”

Benjaminin uusi albumi rikkoo kultapoikaimagoa – poseeraa tatuoituna somessa: ”Näytän mun oikeat värit”

HS: Benjamin Peltonen poseerasi vielä muutama vuosi sitten bikinipeppujen välissä – avautuu nyt: ”Sairaalloisinta aikaa”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.