Kalle Palanderin puoliso Riina-Maija Palander kertoo Instagramissa voimaannuttavasta kohtaamisesta, joka toi hänelle hymyn huulille vielä monta tuntia tapaamisen jälkeen. Samalla hän kertoo pohtineensa onnellisuutta ja sitä, mistä se kullekin koostuu.

– Taiteellisena ja tunneherkkänä ihmisenä välitän valtavasti ihmisistä ja kohtaamisista. Eilen oli ihanaa tavata töissä uusi asiakas, jonka kanssa ollaan oltu puhelimessa useasti, mutta nyt vasta tavattiin. Olimme heti kuin vanhat ystävät ja pari tuntia hurahti kuin siivillä! Riina-Maija iloitsee.

Hän kertoo, että vaikka kyseessä oli vain työpalaveri vei kohtaaminen yhteisten innostusten myötä mennessään.

– Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat suuri osa minun onnellisuutta. Olla läsnä toiselle ihmiselle, kuunnella ja kokea eri tunnetiloja yhdessä; se on onnea. Eikä edes maksa mitään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Riina-Maijan elämässä on viime aikoina riittänyt vastoinkäymisiä. Hänen ja Kallen avioliitto ajautui viime joulukuussa kriisiin ja Kalle jätti avioerohakemuksen. Maaliskuussa Riina-Maija joutui lisäksi sairaalaan kovien kipujen takia.

Lue myös:

Riina-Maija Palander julkaisi lohduttoman kirjoituksen äitienpäivänä: ”Ehkä jonain päivänä minäkin olen juhlan arvoinen”

Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde nousi esille Big Brother -talossa: ”En pysy itsekään mukana”