Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 41, kertoo Instagram-tilillään, miten rakkaustarina hänen ja Aki Mannisen välillä sai alkunsa.

Rita julkaisi bikinikuvan vuosien takaa ja paljasti, että kuvanoottohetkellä hän oli visusti päättänyt elää elämänsä yksin ja ajatuksena oli muuttaa Helsinkiin yhdessä ystävän kanssa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

– Olin itsetietoisena päättänyt elää vain itselleni. Olin päässyt jaloilleni kaikesta menneestä, oli ihana tunne, että päätin itse kaikesta omassa elämässäni ja tuntui hyvältä olla ihan itsekseen.

– Miehet. Pyh. Olin nähnyt, että ei ollut tällä planeetalla sitä oikeaa… 3 kk tästä hetkestä tuo kaikki kumottiin.

Rita kertoo törmänneensä Akiin sattumalta ja loppu onkin historiaa.

– Törmättiin sattumalta erään porilaisen Akin kanssa. Miehen kanssa, jonka olin torpannut jo viesteillä. Miehen kanssa, jonka olin tiennyt jo 15 vuotta. Hän sai minut tuolla hetkellä kiinnostumaan itsestään ja seuraavana päivänä suostuin ajelulle.

– Sinä kauniina talvisena sunnuntaina se sitten tapahtui. Jalat alta. Järki hoi, älä jätä. Mitä nyt tapahtuu?! Mikä tää tyyppi on?! Miksi kaikki muu unohtuu kun olen tämän kaverin kanssa?!

Rita huomasi rakastuneensa, vaikka suunnitelmissa oli vakaasti ollut karistaa Porin pölyt jaloista ja elää itsenäisen naisen elämää Etelä-Suomessa.

– Rakastuin! Päätä pahkaa. Ja perhana porilaiseen! Ei niin pitänyt käydä!

Ritan mukaan onkin hienoa, ettei tulevaa voi aina tietää vaan antaa elämän yllättää.

– Elämä on täynnä toivoa, elämä antaa silloin kun vähiten odotat mitään, elämä vain tapahtuu, rakkaus yllättää!

Aki Manninen kommentoi vaimonsa julkaisua ja tarjosi samalla myös oman näkökulmansa rakkaustarinaan.

– Voi taivas, muistan tämän kuvan. Olit ollut minun unelmieni nainen jo piiitkään ja kun viimein sain sinut kyytiini, ensimmäiset sanat olivat Hummerin etupenkillä:
”En tarvitse sinun pikkuhousujasi, tarvitsen sinun elämäsi” Ajattelin, nyt jos koskaan!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Manniset avioituivat elokuussa 2015 ja parin hartaasti toivoma Donna-tytär syntyi kesäkuussa 2019.

Lue myös:

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen kritisoi rajusti feministejä: ”Se oli heidän puolelta miesvihaa minua kohtaan”

Tappouhkauksia saanut Aki Manninen murtui kyyneliin tv:ssä – ”Minulla ei ole kuin tyttö ja vaimo, joiden takia jaksan elää”