Seksuaalirikoksesta tuomittu Roope Salminen rikkoi somehiljaisuuden – katso kuva!

Näyttelijä-muusikko Roope Salminen tuomittiin aikaisemmin syyskuussa pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Salminen julkaisi tuolloin Instagram-päivityksen, jossa kertoo aikovansa valittaa tuomiosta.

– Oikeusprosessin jatkumisesta huolimatta pyrin jatkamaan elämääni keskittymällä olemaan paras kollega, läheinen ja isä, mikä osaan olla, Salminen kirjoitti päivityksensä yhteydessä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

View this post on Instagram

(Jouduin ikävä kyllä estämään kommentoinnin, koska en pysty seuraamaan ja poistamaan naisiin kohdistuvaa vihaa ja yleistä myrkkyä sisältäviä kommentteja.) Helsingin käräjäoikeus päätyi tuomiossaan tänään ratkaisuun, että olen iltapäivällä 21.8.2015 käskenyt sekä avustanut naishenkilöä riisuutumaan ja tämän jälkeen mennyt hänen kanssaan samaan sänkyyn nukkumaan. Tämä on oikeuden mukaan tapahtunut naisen humalatilaa hyväksi käyttäen. Minulle on tuomittu teosta 70 päiväsakkoa. Lisäksi minut on velvoitettu maksamaan asianomistajalle 1000 euroa vahingonkorvauksia. Jokaisella ihmisellä on täysin kiistaton ja ehdoton oikeus keholliseen itsemääräämisoikeuteen ja siihen, ettei häntä painosteta minkäänlaiseen seksuaaliseen tekoon. Kunnioitan tätä ehdottomasti. Tässä tapauksessa olen viettänyt yhteisymmärryksessä aikaa asianomistajan kanssa sekä edellisenä iltana jatkoilla että kyseisenä iltapäivänä hänen asunnollaan, mutta en ole painostanut häntä riisumaan itseään, riisunut häntä tai painostanut nukkumaan kanssani. Tämän vuoksi valitan tuomiosta. Oikeusprosessin jatkumisesta huolimatta pyrin jatkamaan elämääni keskittymällä olemaan paras kollega, läheinen ja isä, mikä osaan olla.

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuomiostaan avautumisensa jälkeen Salminen on viettänyt hiljaiseloa sosiaalisen median puolella.

Viime perjantaina Salminen kuitenkin rikkoi hiljaisuutensa ja julkaisi Instagram-tilillään otoksen, jonka kuvatekstissä hän vertailee humoristiseen sävyyn Ninja Turtles -ja Sinkkuelämää-sarjojen roolihahmoja.

– Oon täysin varma, että jos sun suosikki Ninjaturtle on Leonardo, sun suosikki Sinkkuelämää-tyyppi on Carrie. Donatello – Charlotte, Michelangelo – Samantha. ite oon isosti Raffaello – Miranda -bandwagonissa.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Lue myös:

Roope Salminen tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon – kertoo nyt oman näkemyksensä tapahtuneesta!

Roope Salminen oli varattu mies, kun pakottaminen seksuaaliseen tekoon tapahtui – avoliitto päättyi lukuisiin pettämisiin!

Julkkikset juhlistavat Pride-viikkoa – Roope Salminen julkaisi hempeän pusukuvan bändikaverinsa kanssa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.