Juontaja Roope Salminen tuomittiin eilen perjantaina (18.9.) pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Rikos tapahtui elokuussa 2015.

Käräjäoikeuden julkaisema tuomio on salainen, mutta julkisessa osassa tekoa kuvaillaan seuraavanlaisesti:

Salminen on mennyt hetkeä myöhemmin *** huoneeseen ja makaamaan *** kanssa samaan sänkyyn. Salminen ottanut itseltään ainakin päällys -ja alushousut pois jalastaan sekä käskenyt ja avustanut *** riisumaan päällys -ja alushousunsa.

Salminen on maannut sängyssä ilman housuja *** takana, jolla ei ole ollut housuja jalassaan niin sanotussa lusikka-asennossa. *** ei ole päihtymystilansa vuoksi kyennyt puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, eikä päässyt poistumaan tilanteesta.

Eli avoliitossa Siepin kanssa

Roope seurusteli vuonna 2015 onnellisesti ex-missi ja somevaikuttaja Sara Siepin kanssa. Pariskunta suhde päättyi riitaisissa merkeissä elokuussa 2018.

– Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta. En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi. Tällä hetkellä en voi luottaa edes omiin ystäviini ja se tuntuu äärettömän pahalta ja surulliselta, Sara avautui blogitekstissään.

Sara kertoi blogissaan selityksensä sille, miksi hän ei aiemmin lähtenyt suhteesta.

– Hän sai kaikki teot ja tapahtumat käännettyä aina niin, että syytin niistä itseäni, joka näin jälkeen päin kuulostaa tietysti täysin käsittämättömältä. En pystynyt lähtemään. Jos yritin, hän oli oikealla hetkellä heikko ja murskana, Sara kirjoitti.

Lue myös:

Roope Salminen tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon – kertoo nyt oman näkemyksensä tapahtuneesta!

Hannes Hyvönen avautuu suhteestaan Martina Aitolehteen – romanssi päättyi todella ikävällä tavalla!