Kohun keskelle joutunut hyvinvointivalmentaja Aki Manninen ihmettelee Instagramissa Selviytyjät Suomi Extran juontajan Alma Hätösen tapaa toimia toimittajana ja juontajana. Hän kertoo Alman kehuneen haastattelua ohjelman nauhoitusvaiheessa, mutta kutsuu nyt Akia naisvihamieliseksi sosiaalisessa mediassa.

– Miten Alma Hätönen voi lynkata haastateltavansa, Aki kirjoittaa Instagramissa.

TAUSTAA: Naiskilpailijat raivostuivat Aki Mannisen kommenteista Selviytyjissä – ”Helvetin vaarallista”

Akin päivitykseen on ottanut tiukkasanaisesti kantaa juontaja Roope Salminen, joka puolustaa Almaa.

Roopen varsin pitkä kommentti kuuluu sanasta sanaan seuraavasti:

Hei Aki! toivon sulle paljon tsemppiä tähän iltaan, on varmasti ollut tosi rankka päivä. monet ovat yrittäneet antaa rakentavaa kritiikkiä ja monet taas vetäneet homman pahasti yli. olen pahoillani, että perhettäsi on vedetty mukaan kohuun ja uhkailtu ja ymmärrän, että se tuntuu todella kohtuuttomalta (ja sitä se myös on).

Mun on kuitenkin pakko kommentoida nyt sen verran, että Alma Hätösen sotkeminen tähän millään tavalla on aivan täysin järjetöntä. Alma on pyrkinyt hoitamaan työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Hän oli valtavan julkisen paineen alla ja häneltä pyydettiin kommenttia sinun toimistasi, jotka on mahdollista tulkita naisvihamielisiksi. Hän kertoi rehellisesti näkemyksensä niistä kommenteista siltä osin kuin miten hän niitä oli tulkinnut. Alma Hätösen väite ei ole ollut, että sinä Aki edustat vain yhtä asiaa. Hän kritisoi toimintaasi, jossa oli kritiikille ainakin jonkun verran myös sijaa. ymmärrän, että sulla on just nyt todella turhauttavaa aikaa – olet rakastava isä, lempeä puoliso, huippuammattilainen ja tehnyt paljon hyvää elämässäsi. tällä hetkellä se, että joku katsoo sinua ja ajattelee VAIN esimerkiksi leimaa ”sovinisti” tai ”naisvihamielinen” on varmasti epätodellinen asia.

Olet kokonainen ihminen, jolta Alma Hätönen tai kukaan muukaan toimittaja ei ole yrittänyt riistää koko identiteettiä kritisoidessaan toimintaasi ohjelmassa ja sen extra-osiossa. Alma Hätönen EI ole osallistunut lynkkaukseen. toivon, että menet nukkumaan ja voit aamulla paremmin.

PS. tiedostan että Alma ei todellakaan tarvitse minua tai ketään muutakaan miestä, naista tai ketään muuta ”puolustamaan kunniaansa”, mutta tämä postaus meni sen verran yli etten voinut itselleni mitään. hyvää yötä.

Lue myös:

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen ihmeissään Alma Hätösen käytöksestä: ”Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan?”

Aki Manninen perustelee putoamistaan Selviytyjistä: ”Minulla ei ollut jumalauta tissejä”

Selviytyjät-kilpailija Archie Cruz kommentoi Aki Mannisen sanomisia: ”Tuomitsen kaikenlaisen sovinismin”