Näyttelijäpari Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ilmoittivat huhtikuun lopussa omilla Instagram-tileillään, että heidän parisuhteensa on tullut päätökseen.

– Vaikka kuljemme pariskuntana eri suuntiin, jatkamme ystävinä ja vanhempina ja lapsemme hyvinvointi on meille molemmille tärkeintä. Toivomme yksityisyyttä perheellemme, emmekä aio kommentoida asiaa tämän enempää, molemmat kirjoittivat omien julkaisujensa yhteydessä.

Eroilmoituksen jälkeen kumpikin pariskunnan osapuoli on jatkanut elämäänsä omilla tahoillaan. Roopen on pitänyt kiireisenä erilaiset juonto- ja laulukeikat ja Helmi-Leena on kuvannut huippusuositun Syke-sarjan uusia jaksoja.

Töiden ohella Helmi-Leena on kuluttanut ahkerasti aikaa kuntosalilla treenaten. Aiemmin tällä viikolla nainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hän poseeraa kuntosalin pukuhuonetilassa ja esittelee treenattua hauistaan.

– Valmistaudun täällä asiaan kuuluvalla vakavuudella kesään, Helmi-Leena kirjoittaa Instagram-postauksensa ohessa.

– Seuraavat viikot sisältää sopivassa määrin suunnitelmia ja suunnittelemattomuutta ja pliispliis sellaisia lämpötiloja, et vois mennä rannalle ja mikä tärkeintä: Stadikalle, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen keskiviikkona (18.5.) Helmi-Leena paljasti omalla Instagram-tililläään paenneensa Suomen koleita kevätsäitä Espanjan auringon alle.

Helmi-Leena julkaisi itsestään näyttäviä bikinikuvia, joissa salitreenin tulokset pääsevät oikeuksiinsa.

– Primero quiero un mojito y luego todo el mundo (suom. Ensimmäiseksi haluan mojiton ja sen jälkeen koko maailman), Helmi-Leena muotoilee kuvapäivityksessään.

– Espanja on Ranskan ja Italian maalaispikkuveli, jonne saa tulla sellaisena kuin on. Ketään ei kiinnosta mitä sulla on päällä tai taipuuko verbit kieliopin mukaan. Pääasia, et osaa nauttia elämästä ja antautua kontaktiin toisen kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuvatekstissään Helmi-Leena paljastaa asuneensa aikoinaan Espanjassa.

– Opiskelin Barcelonassa ennen Teakiin pääsyä ja kaipailen aina tasaisin väliajoin tähän elämänrytmiin ja kieleen, jonka kautta oon selvästi pehmeämpi ja rakkaudellisempi versio itsestäni, hän summaa.

Helmi-Leenan tuoreet kuvat ovat herättäneet runsaasti huomiota Instagramissa. Yksi näyttelijätähden kuntoa ylistävä kommentoija vaikuttaisi olevan hänen personal trainerinsa.

– Jäätävässä kunnossa! käyttäjä kehuu.

– Sun ansiosta! vastaa Helmi-Leena kommentoijalle.

Lue myös:

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela eroavat – ”Paristuhteemme on päättynyt”

Helmi-Leena Nummela yllättyi täysin uudesta elämänvaiheesta: ”Se on sairaan palkitsevaa ja ihanaa”