Näyttelijä Juha Orpana ehti näytellä Salatut elämät -sarjassa psykiatri Robin Marklundia syksystä 2021 lähtien. Hänen viimeinen kohtauksensa sarjassa nähtiin maanantaina 17.4.

Nyt Juha avautuu sarjassa lopettamisesta Instagram-tilillään.

– Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Välillä voi olla vaikea nähdä eteenpäin epävarmuuden keskellä, mutta jälkikäteen katsoen voi nähdä kaikella olleen tarkoituksensa. Ja kuva näyttäytyä myöhemmin yllättävänkin kirkkaana, Juha kirjoittaa.

– Katson taakse kiitollisena ja erittäin uteliaana tulevaan. Uudet tuulet ovat saaneet puhaltaa jo hetken ja ei muuta kuin lisää tuulta purjeisiin. Ulkona fogelit sjungaa ja mollukka paistaa.. Aika nasta juttu, hän jatkaa.

Salatut elämät oli Juholle ensimmäinen iso tv-työ. Hänet on aiemmin nähty muutaman jakson sivurooleissa muun muassa tv-sarjoissa Syke, Karppi ja Ex-onnelliset. Näyttelemisen lisäksi Juhoa työllistää Karhun pojat -niminen yritys, joka toimittaa elokuva- ja tv-tuotantoihin näyttelijöitä viranomaisten rooleihin.

– Olemme mukana myös eri produktioiden suunnittelussa ja opetamme näyttelijöille muun muassa aseen käyttöä. Ryhmässämme on niin entisiä kuin nykyisiäkin poliiseja ja ihmisiä, joilla on muun muassa puolustusvoimataustaa, Juha avautui Metropolille huhtikuussa 2022.

– Minun oma taustani aseiden parissa on alkanut armeijasta, mutta olen harrastanut myös pitkään metsästystä. Tänä päivänä harrastan urheiluammuntaa ja sovellettua reseviläisammunta, johon olen kouluttautunut.

Lue myös:

Juho Orpana hyppää Salatut elämät -sarjaan uutena kasvona – pyörittää hunajabisnestä ja roolittaa näyttelijöitä viranomaisten rooleihin

Esko Kovero avautuu yksityiskohdista Salatut elämät -sarjan kulissien takaa – ”Hitto se olisi hirveää”

Salatut elämät -tähti Raimo Grönberg muistelee pikkutuhmien kohtausten kuvaamista: ”Siviilissä mummot alkoivat iskeä silmää”