Kahdesti Suomen parhaaksi DJ:ksi äänestetty DJ Orkidea, oikealta nimeltään Tapio Hakanen, menee pian naimisiin. Ystävät järjestivät Hakaselle polttarit juuri ennen vappua. Polttariseurueeseen kuului muun muassa hiljattain kihloihin mennyt Salatut elämät -tähti Sami Uotila, joka on julkaissut polttareista kuvia.

– Mikä eeppinen, ikimuistoinen päivä näiden mielettömien herrojen kanssa! Ilta oli täynnä hienoja, täydellisiä kokemuksia veljeyden, rakkauden ja kerrottujen tarinoiden parissa. Kiitos Orkidea, että toit meidät yhteen! Illan kulkua kuvaa upeasti myös se miten kamerat ja some unohtui live tilanteen viedessä meitä mennessään

Tapio Hakanen oli tyytyväinen polttareihinsa.

– Kiitos rakas Sami Uotila (ja koko muu rakas ystäväjoukko) ikimuistoisen päivän, illan ja yön järkkäämisestä! Ollaan yhdessä koettu elämän ylä- ja alamäet ja on niin hienoa ja arvokasta että noin upeita ihmisiä elämässä mukana. Polttarit oli hekumalliset, Hakanen kommentoi Samin julkaiseman päivityksen yhteyteen.

Tapio Hakanen nimitettiin YleX:n musiikkipäälliköksi vuonna 2016, ja hän on viime vuosina vastannut myös Uuden Musiikin Kilpailun äänimaailmasta.

Lue myös:

Sami Uotila ymmärsi erään merkittävän asian ystävänsä hautajaisissa – päätti tehdä radikaalin elämänmuutoksen: ”En meinannut mahtua paitaani”