Näyttelijäpariskunta Sami Uotila ja Kerttu Rissanen avaavat kotinsa ovet toimittaja Maria Veitolalle tuoreella Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaudella.

Ohjelmassa Sami puhuu avoimesti urastaan näyttelijänä. Mies tunnetaan parhaiten roolistaan Aki Nikkisenä Salatut elämät -sarjassa.

Sami on ollut mukana Salkkareissa jo useita vuosia. Alunperin hän alkoi näytellä Akia vuonna 1999, mutta jätti pestinsä vuonna 2001. Syksyllä 2014 Sami kuitenkin palasi takaisin rooliinsa.

Marian kanssa keskustellessa Sami paljastaa Salkkareissa esiintymisen jättävän näyttelijöihin usein tietynlaisen leiman.

– Minusta on todella hämmentävää, että näyttelijöitä on esimerkiksi blokattu, moneksi kymmeneksi vuodeksi. On sanottu castingeissa suoraan, ettei mitään toivoa, kun olet Salkkareissa mukana, Sami toteaa ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Myös Sami on joutunut kokemaan vähättelyä yllättävältä taholta. Hän kertoo erikoisesta tilanteesta, jonka keskiöön päätyi kerran Venla-gaalan jatkoilla.

– Nyt en sano nimeä, mutta yksi hyvin menestynyt eturivin näyttelijä tuli Teatterin vipissä, että ”hei ihan oikeasti, en tajua miten pystyt näyttelemään siellä Salkkareissa. Ei millään pahalla, mutta minä en pystyisi”.

Sami myöntää olleensa pöyristynyt näyttelijän käytöksestä. Itse kommentti ei loukannut Samia, vaan pikemminkin hänestä tuntui kummalliselta, että menestynyt näyttelijä puhuu alentavaan sävyyn kollegalleen.

– Oli hämmentävää, ettei hän hiffaa sitä omaa asemaa, että olet Suomen top näyttelijä ja olet etuoikeutettu, mutta ne 400 ihmistä sinun alapuolellasi, heillä ei ole ehkä sitä mahdollisuutta samanlaiseen valintaan, Sami pohtii.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Sami avasi tammikuussa Yökylässä-ohjelman taustoja Metropolille ja totesi, että tulee hänen ja Kertun jaksossa nostamaan keskusteluun rohkeasti erilaisia aiheita.

– Minä nostin tietoisesti esille myös vähän ristiriitaisia asioita. Ei nyt mitään kauhean mullistavaa, mutta puhuin asioista ja ilmiöistä, jotka voivat herättää mielipiteitä. Ajattelin, että sitähän varten siellä ohjelmassa ollaan, Sami avasi tuolloin.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

Kerttu Rissanen, 27, ja Sami Uotila, 52, avautuvat suuresta ikäerostaan – alussa suhde hämmensi: ”Tämä ei tule tapahtumaan”

Sami Uotila paljastaa yksityiskohtia Maria Veitolan yökyläilystä hänen ja Kerttu Rissasen luona – oikoi ennakkoluuloja parin suuresta ikäerosta!