Laulaja Samu Haber sai tuomion huumausainerikoksesta Katiska-huumevyyhtiin liittyen. Hänet tuomittiin kymmeneen päiväsakkoon, joten hänen tuloillaan sakkoa kertyi maksettavaksi 5 490 euroa.

Hän kommentoi saamaansa tuomiotaan Instagramissa.

Kalliis oli viimeinen kesälomapäivä 2019. No, ihan itse menin urpoilemaan ja pulinat pois, Samu Haber aloittaa ja jatkaa:

On hienoa elää oikeusvaltiossa, jossa voi luottaa systeemiin. Oikeus toteutui ja asiat ovat juuri niin kuin olen alusta asti kertonut. Valtio korvaa mun oikeudenkäyntikulut, minä maksan sakkoni, näin kuuluukin.

Sunnevan mukaan oikeudenkäyntiä ei olisi siis tarvittu, koska hän myönsi kaiken heti kättelyssä poliisille ja ihmetteli hetkittäin itsekin, miksi hänet pitää väkisin yhdistää moiseen kokonaisuuteen.

Syitä on varmasti monia. Ehkä kokemuksesta oli kaikessa kuluttavuudessaan ainakin se hyöty että ihan varmasti muistan tämän session lopun ikääni ja siten osaan olla hölmöilemättä näin. Virheitä tulen edelleen tekemään mutta en ikinä enää mitään tällaista. Ja ehkä kaikki tapahtunut toimii hyvänä todisteena sille, että totuudessa pysyminen, virheidensä myöntäminen ja anteeksipyyntö kannattaa aina mikäli on aihetta. Vaikka välillä se on helvetin noloa.

Hän muistuttaa päivityksessään huumeiden vaaroista.

Huumeet ovat vaarallisia aineita ja suosittelen kaikkia ikään katsomatta pysymään kaukana niistä.

Samun osuus Katiska-vyyhdissä ollut isosti esillä viimeisen vuoden aikana. Hän toivoo, että nyt asia on ohi hänen osalta.

– Mennään nyt vielä yksi päivä näillä otsikoilla ja sen jälkeen minua ei näissä merkeissä nähdä. Mikäli tapahtumien kulku osaltani vielä kiinnostaa, käyn ne lyhyesti läpi kirjani loppupäässä. Olihan se outo hetki, kun soitin Tuomas Nyholmille ja kerroin että kirjaan taisi tulla sittenkin yksi luku lisää ihan kalkkiviivoilla.

Lue myös:

Katiska-vyyhtiin sotkettu Samu Haber tuomittiin huumausainerikoksesta – festariviikonlopusta muhkeat sakot!

Samu Haberin nimissä tehtaillaan koronarokotehuijauksia ja hatusta vetäistyjä fanitapaamisia – varoittaa huijareista somessa

Kirja: Katiska-vyyhtiin sotkettu Samu Haber pidätettiin kesken kävelylenkin – ei voinut uskoa tapahtunutta: ”Levitin käteni ja nauroin makeasti”