Muusikko Samu Haber, 44, avasi elämäänsä 14. lokakuuta ilmestyneessä omaelämäkerrassa Samu Haber – forever yours (Otava). Tuomas Nyholmin kirjoittama omaelämäkerta nousi ilmestymisviikollaan sekä Suomen, että Saksan myydyimmäksi tietokirjaksi.

Kustannusosakeyhtiö Otavan tiedotteen mukaan tämä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun suomalainen kirja nousee Saksan bestseller-listan kärkeen.

– On selvää, että tämä projekti jää yhdeksi elämäni huippukohdista – riippumatta siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, kirjan kirjoittanut Tuomas Nyholm kertoo tiedotteessa.

Suomessa kirjan vastaanotto on ollut erinomainen. Ensimmäinen painos myytiin loppuun alle viikossa. Uudet painokset ovat valmistumassa tällä ja tulevilla viikoilla. Myös Saksassa ensipainos myytiin loppuun julkaisuviikolla ja uusi painos on työn alla.

Onnellinen Haber kiittää Nyholmia tämän työstä kirjan parissa Instagram-julkaisussaan.

– Onnittelut Tuomas Nyholm valtavasta työstäsi! Sinä jos joku ansaitsee tämän annettuasi kolme vuotta elämästäsi, Haber kiittää.

– Ja sinulle joka olet jo lukenut kirjan tai olet ryhtymässä lukemaan. Kiitos, että luet tarinani. Olen sanaton!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Samu Haberista julkaistaan odotettu elämänkerta – kirjassa hurjia paljastuksia menestyksen kääntöpuolesta

Kirja: Katiska-vyyhtiin sotkettu Samu Haber pidätettiin kesken kävelylenkin – ei voinut uskoa tapahtunutta: ”Levitin käteni ja nauroin makeasti”