Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoo omalla Twitter-tilillään sairastuneensa vatsatautiin. Sairastumisensa vuoksi Marin on joutunut jäämään pois työtehtävistään.

– Tyttärellä viikonloppuna ollut vatsatauti saavutti lopulta minutkin, joten joudun jäämään tänään pois työtehtävistä, Marin kirjoitti tänään tiistaina (7.2.) Twitterissä.

Marin ei ole toistaiseksi paljastanut julkisuuteen sairauslomansa tarkkaa pituutta. Pääministerin tuoreen julkaisun kommenttiosiossa toivotaan Marinin paranevan pian.

– Pikaista paranemista arvoisa pääministeri, eräs kansalaisen muotoilee.

Sanna Marin

@MarinSanna
Tyttärellä viikonloppuna ollut vatsatauti saavutti lopulta minutkin, joten joudun jäämään tänään pois työtehtävistä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime perjantaina (3.2.) Marinin vointi oli vielä hyvä, sillä hän edusti näyttävänä musiikkialan vuoden tärkeimmässä tapahtumassa, Emma-gaalassa.

– Olipa upea Emma-gaala. Oli kiva kohdata ihania ihmisiä ja nähdä mielettömiä esityksiä. Meillä on kaikki syy olla ylpeitä suomalaisesta musiikista ja sen tekijöistä. Onnea vielä kaikille voittajille! Marin kirjoitti tuolloin Instagram-tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Monet julkisuuden henkilöt intoutuivat ottamaan Emma-gaalassa selfieitä Suomen pääministerin kanssa. Alla näet artisti Erika Vikmanin ja Marinin yhteiskuvan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Näin kohuissa ryvettynyt Sanna Marin juhlisti uuttavuotta – nautti viinistä tuntemattoman seuralaisen kanssa

Sanna Marin herätti raivoa suomalaisten keskuudessa – muutti välittömästi käytöstään ja julkaisi meikittömän selfien!