Sosiaalisessa mediassa levisi keskiviikkona bilevideo, jossa pääministeri Sanna Marin juhlii villisti suomalaisten julkkisten kanssa.

TAUSTAA: Somessa leviää bilevideo Sanna Marinista – juhlii villisti suomalaisjulkkisten kanssa!

Nyt Sanna Marin on kommentoinut nettiin levinneitä videoita.

– Olen harmissani siitä, että nämä ovat levinneet julkisuuteen. Kyse on ollut siitä, että olen ollut viettämässä kavereiden kanssa iltaa. Juhlinut, railakkaastikin kyllä, tanssinut ja laulanut, Sanna Marin kommentoi.

Sanna kertoo, että on viettänyt iltaa yksityisessä asunnossa ja myöhemmin samana iltana kahdessa eri ravintolassa. Videot on kuvattu yksityisessä asunnossa ennen ravintolaan siirtymistä. Hän oli tietoinen videoiden kuvaamisesta, mutta uskoi niiden pysyvän yksityisinä.

Sosiaaliseen mediaan levinneellä videolla käytettiin myös termiä ”jauhojengi”, jolla saatetaan viitata huumeiden käyttämiseen. Sanna kertoo nauttineensa illan aikana mietoja alkoholijuomia, mutta ei huumeita.

– Itse en ole käyttänyt huumeita, enkä mitään muuta kuin alkoholia. Olen tanssinut, laulanut, juhlinut, tehnyt täysin laillisia asioita. Enkä ole myöskään ollut sellaisessa tilanteessa, että olisin nähnyt tai tiennyt muiden näin toimivan, Marin sanoo.

Lue myös:

Anna: Salakuvaamisen uhriksi joutuneella Sanna Marinilla on yksi poikkeuksellinen toive tulevalle kesälomalleen – “Moni muu ei joudu pohtimaan…”

Sanna Marinilta vetoomus – “Emme anna lupaa lapsemme kuvaamiseen”