Suomen suosituimpiin somevaikuttajiin lukeutuva missi, malli ja yrittäjä Sara Sieppi on ottanut kantaa tärkeään aiheeseen omalla Instagram-tilillään.

Sieppi puhuu ulkonäköön liittyvistä paineista Instagramin Feed-osioon julkaisemansa postauksen yhteydessä. Hän on lisännyt päivitykseensä kuvan, jossa hänen takapuolensa näyttää poikkeuksellisen suurelta. Näyttävä otos tuo mieleen muodokkaista kurveistaan tunnetun, useita kauneusleikkauksia läpikäyneen tosi-tv-tähden, Kim Kardashianin.

Heti kuvan perään Sieppi on postannut videon, josta käy ilmi, ettei hänen takapuolensa todellisuudessa ole niin muhkea kuin kuva antaa ymmärtää.

– Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä, Sieppi kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

– Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa (+ sopivilla trikoilla) kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on, hän lisää.

Sieppi kertoo käyneensä viime aikoina ahkerasti salilla, mutta silti hän kokee kuvan vääristävän hänen kehoaan merkittävästi.

– Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K, nainen toteaa nauruemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rehellisellä postauksellaan Sieppi haluaa vähentää seuraajiensa kokemia ulkonäköpaineita. Hän muistuttaa fanejaan siitä, ettei sosiaalisessa mediassa kaikki ole aina sitä miltä näyttää.

– Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IG:tä, Sieppi muotoilee.

– Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä niin, hän summaa.

Siepin avautuminen tärkeän aiheen puolesta on kerännyt runsaasti ylistystä Instagramissa. Muun muassa artistitähti Jannika B on kommentoinut julkaisua timanttiemojein.

– Just näin muru, kehuu puolestaan laulaja Janna.

– Kiitos kun tuot tätä somen toista puoltakin esiin, eräs fani kiittelee.

– Vitsi mä tykkään susta ja sun postauksista kun ne on niin rehellisiä, iloitsee toinen.

Lue myös:

Näin Sara Sieppi selittelee tuhlailuaan – harvinainen avautuminen rahankäytöstä: ”Tuntuisi hölmöltä piilotella”

Ex-missi Sara Siepin yli puolen miljoonan euron koti kaupan Helsingissä – katso kuvat!