Somevaikuttajana ja ex-missinä tunnettu Sara Sieppi lomailee parhaillaan Espanjan Marbellassa jalkapallopuolisonsa Pyry Soirin kanssa.

Viihdelehti Seiska uutisoi Siepin ja Pyryn lomasta, sillä lehteen otti yhteyttä Marbellassa lomaileva suomalaisturisti, joka kiinnitti näyttävään pariskuntaan huomiota vanhan kaupungin kaduilla.

– Olimme ystäväni kanssa kävelemässä Marbellan vanhassa kaupungissa. Oli tosi nätti ja lämmin ilta. Sitten huomasin Saran ja Pyryn. Ei heistä voinut erehtyä, silminnäkijä kertoo.

– He vaikuttivat pähkäilevän melko pitkään eri ravintolavaihtoehtoja, mutta eivät lopulta löytäneet mieleistään ravintolaa. Jonkin ajan kuluttua he jatkoivat matkaansa illan pimeyteen. Sara ja Pyry vaikuttivat hyvin onnellisilta keskenään.

Erityisen paljon kehuja sai Saran kirkkaankeltainen maximekko.

– Sara oli liikenteessä hyvin laittautuneena ja tosi kauniina. Onhan hän ihan käsittämättömän kaunis. Mekko oli mielestäni kaikkinensa upea keltainen luomus. Siinä kauniissa kesäisessä mekossaan ja korkokengissään Sara viuhtoi menemään.

– He olivat niin näyttävä ja fiini pariskunta, että herättivät kyllä huomiota kävellessään, silminnäkijä kertoo.Lähde: Seiska