Sedu Koskinen siirtää kohujuhlansa – ”En siirrä niitä siksi, että olisin taipunut painostuksen alla”

Ravintolayrittäjä Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, on ilmoittanut siirtävänsä kohutut yksityisjuhlansa. Koskinen suunnitteli isoja yksityisjuhlia itsenäisyyspäivän aatolle. Juhlat oli määrä järjestää Helsingissä.

Koskisen juhlat herättivät laajasti huomiota mediassa, sillä koronatilanne HUSin alueella on vakava, ja miehen kaavailemat juhlat eivät olisi olleet tämänhetkisten koronarajoitusten ja -suositusten mukaiset.

Nyt Koskinen on kertonut juhlia varten perustetussa yksityisessä Facebook-ryhmässä siirtävänsä kohujuhlat uudenvuodenaatolle.

– Siirrän Zedulin Come Back juhlat 31.12. En siirrä niitä siksi, että olisin taipunut painostuksen alla, vaan siksi, ettei ystäväni joutuisi kärsimään siitä, että tulee mun juhliin, Koskinen kirjoittaa.

– Olen sitä mieltä, että koko koronapaniikki on poliittinen näytelmä, jota hallituksen johto näyttelee surkeasti. Toivon, että ihmiset alkaisivat ajatella omilla aivoillaan, eivätkä nielisi sitä kaikkea tuubaa, mitä päättäjät ja muut lääketeollisuuden käskyläiset käskevät, hän jatkaa.

Koskisen juhlien siirtymisestä kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Metropoli uutisoi Sedun suunnittelemista yksityisjuhlista jo marraskuussa. Argoksenmäen holvikellarissa järjestettävissä juhlissa oli määrä juhlistaa Koskisen 30-vuotista yrittäjän taivalta.

Vierailta edellytettiin 200 euron hintaisen illalliskortin ostoa, jotta nämä voisivat osallistua juhliin. Maksu tuli tilittää Koskisen virolaiselle tilille. Iltaan kuului paljon erilaisia ohjelmanumeroita. Koskinen oli jo etukäteen kertonut, että juhlissa kuullaan muun muassa hänen oman ensisinglensä ensiesitys.

Lue myös:

Sedu Koskinen aikoo järjestää kohujuhlansa koronarajoituksista huolimatta – ”Sitä ei estä korona eikä viranomaiset”

IL: Kikkaileeko miljoonaveloissa oleva Sedu Koskinen? Järjestää yksityisjuhlat Helsingissä – pääsymaksu maksettava virolaistilille

Sedu Koskinen julkaisi yksityisjuhliensa ohjelman – tätä kaikkea 200 € pääsymaksulla saa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.