Sedu Koskinen julkaisi yksityisjuhliensa ohjelman – tätä kaikkea 200 € pääsymaksulla saa

Ravintolayrittäjä ja liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, on ollut viime päivinä mediahuomion keskipisteenä suunnittelemiensa yksityisjuhlien myötä. Hämmennystä on aiheuttanut erityisesti se, että Sedu pyytää juhliensa pääsymaksun maksamista virolaiselle tilille samaan aikaan, kun hänen ulosottovelkansa Suomessa on miljoonalukemissa.

Ravintola-alan konkarin järjestämät ”Zedulin Comeback Stadiin”-bileet on määrä järjestää Argoksen Holvikellarissa, Helsingissä itsenäisyyspäivän aattona, 5. joulukuuta. Sedu mainostaa yksityisbileitään julkisesti Facebookissa.

– Järjestän kavereilleni vuoden parhaat bileet 5.12.2020 klo 18–06. Paikka on Argoksen Holvikellari, Sedu kirjoittaa.

Kuvakaappaus Sedu Koskisen Facebook-tililtä.

Sedun julkaisusta käy myös ilmi, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää 200 euron hintaisen illalliskortin ostoa. Tämä pääsymaksu tulee tilittää Sedun virolaiselle pankkitilille 20. marraskuuta mennessä.

– Illalliskortti tilaisuuteen on 200 €, mikä sisältää ruuat, juomat ja esiintyjät, Sedu kertoo.

Tapahtuman esiintyjiksi Sedu on listannut Neumannin, Tauskin ja CatCatin. Lisäksi hän paljastaa, että tilaisuudessa kuullaan myös hänen oman singlensä ensiesitys.

– Bileiden teemana on vuosi 1978, jolloin disco ja discomusiikki iski tajuntaan kuin höyryvasara, Sedu sanailee ja kertoo pukukoodinkin olevan 70-luvun mukainen.

Tapahtumalle on perustettu myös oma yksityinen Facebook-ryhmä, jossa on jo yli 150 jäsentä.

– Juhlista tulee unique tapahtuma, ja lupaan, että tulen näyttämään, miten tehdään kaupungin parhaat bileet, Sedu hehkuttaa ryhmässä.

Aiemmin tällä viikolla kävi ilmi, että Sedu on hakenut lokakuussa avioeroa Minna-puolisostaan. Pariskunta ehti olla naimisissa vain reilun vuoden, kun Sedu jätti avioerohakemuksen yksin Helsingin käräjäoikeuteen 12. lokakuuta.

Lue myös:

IL: Sedu Koskinen eroaa – jätti avioerohakemuksen yksin vain reilun vuoden liiton jälkeen

IL: Kikkaileeko miljoonaveloissa oleva Sedu Koskinen? Järjestää yksityisjuhlat Helsingissä – pääsymaksu maksettava virolaistilille

IL: Sedu Koskinen avaa ”rakkauden pesän” Tallinnaan – uuden ravintolan avajaiset ovat syyskuun alussa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.