Otsikoissa toistuvasti viihtyvä kohupariskunta edustivat viikonloppuna Helsinki City Festivaleilla. Pariskunta edusti ensimmäistä kertaa toteutetuilla festareilla nahka-asuihin sonnustautuneina.

Seiskan lukija bongasi itseensä huomiota keränneen kaksikon viikonloppuna Helsinki City Festivaleilta.

– Iida oli Archien kanssa ihan kentällä kuten kuka tahansa. Heillä olivat osana isoa porukkaa, ja tosi hauskaa näytti olevan oman jengin kesken, lukija kertoo.

Kaksikon seurua odotteli Haloo Helsingin keikan alkua. Archiella oli tapansa mukaan yllään usein ennenkin hänellä nähty nahkatakki.

Myös Iida-rakas oli mieltynyt nahkaan. Korkeissa sandaalikorkkareissa patsastellut kaunotar pukeutui kultansa tapaan mustaan nahkatakkiin, mutta yhdisti siihen myös nahkaisilta vaikuttaneet mikrosortsit. Lookin täydensi tietenkin kallis merkkilaukku.

Tunnelma tiivistyi entisestään, kun Archien käsi löysi Iidan takapuolen, mikä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta julkisesti.

Katso kuvat täältä!

Aiemmin julkisuuteen tuli kuvia jo pariskunnan viimevuotiselta Ruotsin risteilyltä, kun Archien käsi teki tuttavuutta Iidan pakaroiden kanssa.

Lähde: Seiska