Helenan vierailu Suomessa sisälsi paljon draamaa ja ikäviä käänteitä.

Seiskan saamien tietojen mukaan lastensuojeluviranomaiset olivat yhteydessä Helenaan. Yhdysvaltoihin muutamia viikkoja sitten palannut Helena Koivu, 37, kertoo saaneensa tavata lapsia vain muutamia kertoja.

– Tämä sen vuoksi, ettei Mikko suostunut ehdotuksiini, enkä saanut myöskään viedä lapsiani Helsinkiin tapaamaan vanhempiani. Turussahan minulla ei ollut muuta paikkaa kuin puoliksi omistamani Kakskerran rantakiinteistö, mutta sieltäkin minut häädettiin, Seiskalle kerrotaan.

Mikon ja Helenan kommunikaatio toimi huonosti.

– Lapsille tämä oli kaikkein raastavinta. Ensiksi he olivat innoissaan siitä, että äiti on tullut Suomeen, mutta sitten en osannutkaan kertoa heille, milloin näemme seuraavan kerran.

Helenan perhe toimi tukena vaikeissa paikoissa.

– He tukevat vaikeina hetkinä, kuten perheet yleensä tekevätkin. Mutta asioiden ei kuuluisi mennä näin.

Helena Koivu hyökkäsi kovin sanoin Natalie Dillonin kimppuun: ”Lähetän sinulle vuokralaskun”

Lastensuojeluviranomaiset yhteydessä Helenaan

Helena sai yhteydenoton lastensuojeluviranomaisilta.

– Minulle kerrottiin ongelman olevan se, etten pysty tarjoamaan lapsilleni pysyviä rutiineja. Ilmoituksen takana on Koivujen perhetuttu, Helena kertoo Seiskalle.

Helena oli yhteydessä lastensuojeluilmoituksen tehneeseen perhetuttuun, mutta tämä ei kommentoinut asiaa.

Helena Koivu paljastaa miten poliisi kohteli häntä: ”Jos tulen takaisin niin he…”

Yksi ongelmista oli se, että Helena oli vienyt lapsensa siskonsa luokse yökylään.

– Ilmeisesti siskonpeti lattialla oli liikaa, vaikka lapset ovat tällaisiin erimerkiksi mökkireissuilla tottuneet ja nauttivat serkkujensa tapaamisista.

– Ensin minulta viedään kaikki pois aina tavaroitani myöten. Sitten se käännetään aseeksi minua vastaan, sillä minulla ei ole edes kotia Suomessa, Helena ihmettelee Seiskalle.

Lähde: Seiska