Seiska: Jere Karalahdella hurjat ulosottovelat – perinnässä yli 100 000 euroa!

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti, 45, ja hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti, 33, ovat asustelleet viimeiset kuusi viikkoa perheensä kanssa Espanjan Marbellassa ja nauttineet etelän auringosta.

Vouti kuitenkin odottaa jo Jeren kotiinpaluuta, sillä Seiskan 10. joulukuuta ilmestyneen painetun lehden mukaan Jereltä karhutaan jopa 100 000 euroa. Muutamaa tapausta lukuunottamatta hän ei ole lyhentänyt velkojaan lainkaan.

Velkojen hakijoina ovat muun muassa verohallinto, oikeusrekisterikeskus ja Jeren käyttämä asianajotoimisto. Miehellä on maksamatta myös elatusapusaatavia sekä yli 900 euron rangaistusmääräyssakko Jeren saamista ylinopeussakoista viime syyskuulta.

Seiskan selvitysten mukaan Nanna tienaa parista enemmän, mutta maksaa myös velkansa tunnollisesti. Nannalla on myös ulosottorekisteri, jonka kautta hän on suorittanut veromätkynsä ja parkkisakkonsa.

Myös perheen omistuksessa olevan Rojax Oy:n ulosottorekisteri on peräti seitsemän sivua pitkä. Saatavat eivät tosin ole aktiivisena varattomuusesteen takia.

Lisäksi Nannan ja Martina Aitolehden treenileirejä järjestävä Real Training Oy on ulosottoviraston asiakas, jonka kautta verottaja on hakenut useita eri saatavia, jotka on maksettu.

Lue myös:

Nanna Karalahti kritisoi tiukkoja koronarajoituksia: ”Suomessa on kohta melkoinen massatyöttömyys”

Nanna Karalahti poseeraa upeana pikkubikineissä – katso seksikkäät uima-allaskuvat!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.