Seiska: Mellakkavarusteiset poliisit rynnivät aamulla asuntoon – Sofia Belórfin viimeiset sanat puolisolleen: ”Mitä v***ua, Niko!”

Fitnesskaunotar Sofia Belórf kertoi Seiskalle viime kesän yllätysherätyksestä, kun mellakkavarusteiset poliisit ryntäsivät hänen ja avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kotiin.

Poliisit rynnäköivät nukkumassa olleiden Sofian ja Nikon asuntoon Helsingissä tiistaina 16. heinäkuuta kello 8 aamulla.

Sofian mukaan pari erotettiin nopeasti toisistaan, jotta he eivät pystyneet kommunikoimaan keskenään. Sofia kertoi Seiskalle olleensa täysin shokissa eikä tiennyt, mistä oli kyse. Hän sanoi, että hänestä tuntui pahalta katsoa, kun poliisit mylläsivät asuntoa lattiasta kattoon.

Sofia kuljetettiin saman tien tutkintavankeuteen Tikkurilan poliisiasemalle noin viikoksi.

– Viimeiset sanat avopuolisolleni olivat: ”Mitä v***ua, Niko?” Ja siihen tilanteeseen olemme jääneet.

Viime viikolla alkaneessa Suomen historian suurimman huumevyyhdin oikeudenkäynnissä Sofia sai ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen näköyhteyden Nikoon, mutta he eivät voineet puhua toisilleen.

Sofiaa syytetään Katiska-vyyhdissä kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta. Nikoa epäillään yhtenä huumevyyhdin pääsyytetyistä törkeistä huumausaine- sekä dopingrikoksista ja hänelle vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram / sofiabelorf


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.