Seiska: Rita ja Aki Mannista rikosilmoituksella uhanneen Emilian palkintomatkasta nousi kohu – Aki puolustautuu: ”Emme voi olla vastuussa”

Seiska-lehti nosti tällä viikolla esiin tapauksen, jossa yrittäjäpariskunnan Rita ja Aki Mannisen järjestämän arvonnan voittanut nainen uhkaa Mannisia rikosilmoituksen tekemisellä.

Emilia Kuismaksi esittäytyvä nainen kertoi aikaisemmin Seiskalle osallistuneensa miehensä kanssa Akin ja Ritan Kesäkunnossa-nettivalmennukseen noin viisi vuotta sitten. Valmennuksen päättyessä Manniset järjestivät kaikkien osallistuneiden kesken arvonnan, jossa he arpoivat 1 490 euron arvoisen hyvinvointiloman Turkkiin all inclusive -eduin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Minut arvottiin matkan voittajaksi, ja siitä kerrottiin myös kyseisessä ryhmässä, Emilia totesi Seiskalle.

– Mitään ei kuitenkaan kuulunut, eikä viesteihin vastattu. Monien viestien ja lähes yli kuukauden odotuksen jälkeen viesteihin vastattiin, etteivät he järjestä juuri sitä kyseistä matkaa, vaan he lupasivat, että vastaava uusi matka olisi tulossa, hän avasi tilannetta.

Emilian mukaan kului jälleen kuukausia ilman, että kukaan palasi hänelle asiasta.

– Niin minä kuin mieheni olimme heihin useaan otteeseen yhteydessä matkan tiimoilta, jolloin alkoi tulla lisää tekosyitä ja kaiken maailman selityksiä sille, miksi eivät voi matkaa antaa.

Lopulta Emilia törmäsi Akiin ja Ritaan miehensä kanssa eräillä messuilla ja ajatteli, että he saisivat sovittua asian kasvotusten. Näin ei hänen mukaansa kuitenkaan käynyt.

– Odottelen edelleen yhteydenottoa Mannisten puolelta. Saisi tähän asiaan selkeyttä, Emilia tilitti.

– Olen tässä jopa harkinnut, että pitäisikö tästä tehdä rikosilmoitus, hän pohti avoimesti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seiskan julkaisemasta artikkelista syntyi nopeasti suuri kohu ja pian lehti julkaisi uuden artikkelin, jossa Aki kertoo tapauksesta oman näkemyksensä.

Akin mukaan palkintomatkasta vastuussa ollut My Wellness Travels -yritys joutui aikoinaan konkurssiin, mistä syystä matkaa ei voitu järjestää. Mies vakuuttaa, että asia on sovittu sekä My Wellnes Travelsin että Emilian kanssa.

– Olemme selvittäneet 4,5 vuotta sitten tämän asian palkinnon voittajalle. Emmehän me voi olla vastuussa kolmanteen osapuoleen kohdistuvista velvoitteista, Aki painottaa.

– Meillä on ollut aina, kuten tässäkin tapauksessa, hyvä tarkoitus. Ikävä, että tällaista asiaa lähdetään vääristelemään tällaisella tasolla ja vika laitetaan muiden syyksi, vaikka myös tämä kyseinen henkilö on tietoinen syistä, hän summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Anna: Vappu Pimiä suivaantui miehensä amerikkalaisystävien käytöksestä – rantapäivä sai karun lopun

Heikki Paasosen hullulta kuulostava lupaus herättää keskustelua – ”Suoraan sanottuna v*tuttaa lähteä tuonne pyristelemään”

Seiska: Miss Suomi Viivi Altonen iski italialaismiehen – ”Ulkonäkö teki minuun vaikutuksen”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.