Kohukaunotar Sofia Belórf kertoi hiljattain julkisuudessa muuttaneensa erilleen on-off-poikaystävänsä, liikemies Stefan Thermanin kanssa. Belórf pakkasi tavaransa muutamia viikkoja sitten ja suuntasi Bambi-koira kainalossaan kohti uutta kotiaan.

– Olen omilla teilläni ja minulla on oma asunto. Keskityn nyt itseeni ja ihmisiin, jotka ovat arvoisiani, Belórf kommentoi tilannettaan toukokuun alussa MTV Uutisille.

Myöhemmin saman kuun aikana Sofian ja Stefanin välille puhkesi riita, joka herätti suuresti huomiota mediassa.

Riita nousi suomalaisten tietoisuuteen, kun Stefan julkaisi perjantaina 13. toukokuuta Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän heitti kattohuoneistonsa ikkunasta Sofian vaatteita ja matkalaukkuja kerrostalon sisäpihalle. Videoilla hän myös lateli solvauksia Sofiasta, joka oli edellisenä päivänä jättänyt lopullisesti pariskunnan yhteisen kodin.

Selkkauksen jälkeen Stefan pyysi toimintaansa anteeksi omalla Facebook-tilillään.

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt, mies kirjoitti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sofia Belórf edusti Venla-gaalassa näyttävä keltainen mekko yllään. Kuva: AOP

Nyt Sofia paljastaa Seiska-lehdelle hakeutuneensa parisuhdeongelmiensa vuoksi terapeutin vastaanotolle.

– Kaksi viimeisintä miestäni ovat olleet erittäin värikkäitä. Sekä Nikoa että Stefua yhdistää kiltteys. Samaan aikaan he ovat olleet aika räjähdysalttiita tapauksia, Sofia kuvailee Seiskalle.

Sofia ei säästele sanojaan puhuessaan Stefanista.

– Stefusta voi sanoa, että hän on kuin räjähdysherkkä ilotulite. Mielialat vaihtuvat todella nopeasti, hän lataa.

Terapiassa Sofia on käsitellyt myös omaa luonnettaan. Nainen on ymmärtänyt elävänsä toisinaan niin sanotussa tunnelukossa.

– Minulla on kaksi puolta. Voin olla kylmä ja sulkeutunut, mutta myös yliempaattinen. Saatan kärsiä kumppanin ongelmista enemmän kuin omistani, ja se vaikuttaa henkiseen jaksamiseeni. Tulin siihen pisteeseen, että nyt minun oli laitettava oma elämäni etusijalle, Sofia summaa.

Lue myös:

Kohuliikemies Stefan Therman kommentoi sekavaa ja hengenvaarallista käytöstään – ”Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä, kuten olen tehnyt”

MTV: Sofia Belórf muutti erilleen Stefan Thermanin kanssa – ”Mä olen omilla teilläni”