Fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórfin suhde liikemies Stefan Thermanin kanssa päättyi eroon viime viikolla. Nyt hän puhuu ensimmäistä kertaa päättyneestä suhteestaan Metropolille pitämässä videoblogissaan.

– Tässä on tapahtunut tosi paljon asioita viikon kahden sisällä. Vaikka olen tiennyt, että näin voi tapahtua, en ole halunnut lähteä avautumaan siitä tai tuoda sitä (erouutista) esille ennen kuin lopullinen päätös on tehty. Nyt jatkan tällä hetkellä elämää yksin eteenpäin, mutta tulevaisuudesta ei ikinä tiedä, Sofia kommentoi viime päivien tapahtumia.

Hän vastasi uudessa videoblogissa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, joissa kysyttiin muun muassa hänen jaksamistaan erokohun keskellä ja selviytymistä sydänsuruista.

– Tällä hetkellä voin hyvin, sillä olen ehtinyt hautoa suhteen päättymistä. Jalkojeni alta ei vedetty mattoa, sillä tein eroa jo jonkin aikaa. Voin hyvin, koska minulla on työn alla kivoja projekteja, jotka vievät ajatukseni päivisin. Moni ei tiedä, että olen todella työorientoitunut ja minulla on kova työmoraali. Moni voisi ottaa sairauslomaa, mutta minulla on päivät täynnä kuvauksia. Koen parhaaksi hukuttaa itseni töihin, Sofia toteaa.

Sofia myöntää, että Stefanin Instagramissa viikonloppuna julkaisema eropäivitys tuli myös hänelle pienenä yllätyksenä.

– Olisin halunnut tuoda esille suhteen päättymisen muilla tavoin kuin toisen osapuolen Instagramin Stories-osiossa. Hän kuitenkin päätti tehdä sen näin.

– Julkisuuden ammattilaisena osasin varautua, että puhelin alkoi piippaamaan erouutisen jälkeen. Viestejä tuli ystäviltä, perheeltä ja medialta. Silloin minun piti tehdä ratkaisu sen suhteen, mitä teen.

Katso Sofian videoblogi täältä. Sofia vastaa blogissa kymmeneen kysymykseen, jotka koskevat muun muassa sydänsuruista selviämistä, hänen ex-kumppaniaan Niko Ranta-ahoa, seurustelua ”tavallisten miesten” kanssa, miesten lähettämisiä someviestejä, kauneuskirurgiaa ja marokkolaisia sukujuuriaan.

Lue myös:

Näin Sofia Belórf kommentoi Metropolille suhdettaan Stefaniin vain muutamaa päivää ennen eroa: ”Se tapa ärsyttää minua todella paljon”

Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin suhde päättyi: ”Olemme eronneet yhteisymmärryksessä”

Sofia Belórfia kiusattiin rajusti jo ala-asteella: ”Kuviani revittiin ja naamani päälle piirrettiin kuvioita”