Artistina ja sometähtenä tunnettu Tuuli eli Tuuli Oikarinen osallistui keväällä Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin. Kuvaukset järjestettiin alkeellisissa oloissa trooppisella saarella, Karibian lämmössä.

Nyt Tuuli paljastaa omalla Instagram-tilillään jättäneensä Selviytyjissä sheivaamisen kokonaan väliin. Hän julkaisi kuvan, jossa esittelee tuuheita kainalokarvojaan.

– Kasvatin Selviytyjissä elämäni esimmäistä kertaa kainalokarvat. En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! Tuuli kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

– Huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa (ja lämmittihän nää myös öisin ku oli ihan jäässä). Selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuuli kertoo ettei karvoilla ollut vaikutusta siihen, kuinka naiselliseksi hän itsensä koki.

– Tässä kuvassa oon meidän Selviytyjät-villalla full glamissa (kiitos Bea Toivonen) mun kainalokarvojen kanssa ja silti tunsin itseni yhtä naiselliseks kun ilmankin karvoja, Tuuli painottaa.

Kokeilustaan huolimatta Tuuli aikoo jatkossa sheivata kainaloitaan. Hän haluaa kuitenkin postauksellaan muistuttaa seuraajiaan karvojen normaaliudesta.

– Vaikka normiarjessa preferoinkin sileitä kainaloita niin mun mielestä oli parasta mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja samalla muistuttaa itseään sekä tällä postauksella muita, että kainalokarvat on myös naisilla maailman normaalein asia eikä se määritä hygieenisyyttä tai naiseutta millään tapaa, Tuuli päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

Katso kuvat! Artisti Tuuli avasi rohkeasti farkkuhameensa napit – otti kantaa somen vääristämään kehonkuvaan

Artisti Tuuli puhuu avoimesti neitsyydestään – paljastaa ihmisten reaktiot: ”Kyllähän sinulla on oltava vientiä”