Yrittäjä ja tosi-tv-tähti Susanna Penttilä, 48, julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kauniin kuvan, jossa poseeraa Etelä-Afrikan vehreissä maisemissa. Penttilä kertoi kommenteissa olevansa työmatkalla.

Viikonloppuna uutisoitiin myös uudesta koronavirusmuunnoksesta, jonka maailman terveysjärjestö WHO nimesi omikroniksi. Virusmuunnos löydettiin juuri Etelä-Afrikasta.

Uutisen jälkeen Penttilän julkaisuun ilmestyikin useita kritisoivia kommentteja, joissa arvosteltiin kaunottaren päätöstä matkustaa riskimaahan. Penttilä on sittemmin poistanut osan kommenteista.

– Tässäpä fiksu vaikuttaja! Voiko hölmömmin enää toimia.

– Onpa idioottimaista mennä tuonne tällä hetkellä. Jos ei bimbojen Dubaihin, niin sitten riskialueelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Penttilä kommentoi saamaansa kritiikkiä Iltalehdelle ja kertoo, ettei olisi lähtenyt reissuun, jos olisi tiennyt tilanteen.

– Täällä oli hyvä koronatilanne, kun tulin. Olen täällä maaseudulla ihan omassa kuplassani, täällä ei ole ketään. Minulla on ehkä jopa turvallisempi olo nyt täällä kuin Suomessa olisi, koska olen eristyksissä, Penttilä kertoo Iltalehdelle.

Lue myös:

Susanna Penttilä, 48, rohkeampana kuin koskaan – ikuisti itsensä paljastaviin bikinikuviin!

Susanna Penttilä vertaa keskenään Selviytyjiä ja Viidakon tähtösiä – yksi asia hämmästytti: ”Näimme joka päivä käärmeitä”