[button1 url=http://www.uusikauppa.fi/products/Koko-kansan-Johanna-%252d-Paljastuksia-kulissien-takaa.html]LUE TOTUUS TUKIAISEN VÄRIKKÄÄSTÄ ELÄMÄSTÄ TÄÄLTÄ![/button1]
 
Johanna Tukiainen on ehtinyt olla monessa mukana, myös lukuisissa laittomuuksissa. Syyttäjä on ilmeisen selkeästi saanut Tukiaisen kommelluksista tarpeekseen, sillä kohublondi istuu jälleen oikeudessa syytettynä mm. uhkauksista, pahoinpitelyistä ja kunnianloukkauksesta.
Metropoli.net kertoi viime syksynä Tukiaisen edellisestä oikeudenkäynnistä, jonka aikana hän suoritti yhdyskuntapalvelua edellisestä ehdottomasta tuomiostaan. Viime syksynäkin hänelle vaadittiin ehdotonta tuomiota, mutta hän selvisi sakoilla. Nyt syyttäjällä on astetta järeämmät aseet, sillä tällä kertaa asialla on peräti kahdeksan eri asianomistajaa. Syytelista on kirjava: tappouhkaus, uhkakirjeitä, kaksi pahoinpitelyä, yksi pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle. Lisäksi listalta löytyy kunnianloukkaus, joka aiheutui kun Tukiainen syytti yhtä asianomistajista perättömästi pahoinpitelyn yrityksestä hääjuhlassa.
Syyttäjä vaatii ehdotonta vankeusrangaistusta, koska Tukiaisen aiempi rikostausta osoittaa ilmestä piittaamattomuutta lain kieltoja ja käskyjä kohtaan.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.