Räppäri Elastinen rakennuttaa Lappiin hulppeaa mökkiä. Hän on julkaissut vielä rakennusvaiheessa olevasta mökistä kuvia Instagram-tilillään.

– Oon viettänyt viime vuosina huomattavia aikoja pohjoisessa nauttien rauhasta ja luonnosta. Ajatus omasta tukikohdasta vuokramökkien sijaan on kypsynyt pitkään. Nyt on sen aika! Raksa Lapissa etenee ja hommat rullaa. Hirsiä pinoon, Elastinen kirjoittaa.

Elastisen julkaisemat kuvat ovat keränneet ylistystä räppärin julkkisystäviltä.

– Hieno on talo, tosi-tv-tähti ja hyvinvointivaikuttaja Aki Manninen kirjoittaa.

– Öky, JVG:n Jare kirjoittaa.

– Mitenkäs nyt vaihdettu Alvardagin kelkasta pois? Onko Lauri kuitenkin piirtänyt tämän? Apulannan Toni Wirtanen kuittailee viitaten Lauri Ylösen epäonnistuneisiin taloprojekteihin.

Lauri Ylönen on tehnyt rakennusten suunnittelutöitä Alvardag-yrityksensä kautta. Ylen tutkivan journalismin ohjelma MOT kertoi taannoin, että osa Laurin suunnittelmista luksustaloista on jouduttu purkamaan ennen valmistumistaan rakennusyhtiön konkurssin takia.

Lauri suunnitteli Elastisen asunnon Laurin talot -ohjelmassa. Taloprojektin kerrotaan epäonnistuneen pahasti, ja talossa oli useita vakavia rakennusvirheitä. Elastisen yli 200 neliöisen talon julkisivun ulkokoolaukset oli asennettu huolimattomasti ja vinoon. Lisäksi sisätiloissa puolestaan kylpyhuoneen seinät olivat vinossa.

Lue myös:

Riina-Maija Palander vietti joulun erossa lapsistaan – ikävät lapsuusmuistot nousivat pintaan: ”Äärettömän vaikeaa aikaa”

Elastisen kuva paljastaa, mitä hän tekee tulevana kesänä – ”Eka vapaakesä 20:een vuoteen”

Pokeritähti Jens Kyllösen ökyhäät – hulppeissa juhlissa samppanja virtasi ja kutsulistalla eturivin julkkiksia