Näyttelijä Kiti Kokkosen, 46, kehittämä Tanhupallo valloitti suomalaisten sydämet voitettuaan vuoden 2018 Putous-sketsihahmokilpailun. Tanhupallo ilahduttaa Kitin seuraajia edelleen säännöllisesti Instagramissa.

Näin joulun alla Tanhupallo on kertonut siitä, kuinka hän valmistautuu tulevaan jouluun yhdessä Karvamadon kanssa. Hulvattomalla videolla hän paljastaa muun muassa reseptin terveellisiin pipareihin.

– Me on jo tehty terveellisiä pipareita, mitkä voi tehdä silleen, että sul on piparkakkumuotti, sit sä otat ruisleivän ja sit sä painat siihen. Niin sä voit saada minkä tahansa muotoisia ruisleipä terveellisiä joulupipareita. Sillon sä voit syödä vaikka joka aamu pipareita, Tanhupallo vinkkaa.

Hän kertoo myös tehneensä karvamadon kanssa joululahjanetsintätikun, jolla voi etsiä joululahjapiiloja.

– Karvamato toivoo, et se saa uudet uimahousut, kalapuikkoja ja dallaspullan. Mä vaan toivon, et ihmisillä tulee joulu sydämeen, Tanhupallo kertoo.

Katso hauska video kokonaisuudessaan alta. Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa videon myös täältä.

Tanhupallon video on saanut Kitin seuraajat oitis hyvälle mielelle, ja moni kiitteleekin hauskan videon piristäneen päivää.

– Iloinen mieli heti aamusta, kiitos, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Oot kyllä niin uniikki! Hyvän mielen lähettiläs, toinen ihastelee.

– Maanantaiaamuni on pelastettu, kolmas iloitsee.

Lue myös:

Kiti Kokkosen pieleen mennyt videohaastattelu leviää somessa: ”Vatsalihakset ei kestä lisää katselukertoja!”

Katso video! Tanhupallo osallistui etäpalaveriin presidentti Niinistön kanssa: ”Auttaa aika paljon kun saa jutella”

Tanhupallo kysyy tärkeän kysymyksen – seuraajat reagoivat: ”Et ollut vain hetken ihastus, vaan sinua rakastetaan lujasti”