Tänä syksynä MTV3-kanavalla esitetyssä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa koettiin dramaattinen käänne, kun räppäri Signmarkin eli Marko Vuoriheimon opettaja Anniina Koivuniemi kertoi jättävänsä kilpailun kesken. Markon jatkoi kilpailua jo kilpailusta oman parinsa kanssa pudonneen Katri Mäkisen kanssa. Anniina ei koskaan avannut syitä, jotka saivat vetäytymään kisasta.

TAUSTAA: Anniina Koivuniemi kommentoi vihdoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun keskeyttämistä – ”Elämä ei aina mene niin kuin sen odottaisi menevän”

– Elämä ei aina mene niinkuin sen odottaisi menevän. Näin kävi syksyn TTK-rupeaman kohdalla ja se matka päättyi kohdallani aikaisemmin kuin oli tarkoitus, Anniina kirjoitti lokakuussa.

– Henkilökohtaiset syyt ovat henkilökohtaisia syystä ja uskon, että jokainen teistä osaa kunnioittaa yksilön oikeutta pitää yksityisasiat yksityisinä, hän jatkoi.

Lokakuusta lähtien hän on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisen median kanavissaan. Nyt hän on kuitenkin tehnyt paluun Instagramiin kertomalla, että on mukana uudessa tv-ohjelmassa yhdessä TTK-valmentajien kanssa. Anniinan lisäksi ohjelmassa on mukana Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Tiia Elg, Anssi Heikkikä, Jutta Helenius, Sami Helenius sekä tanssija Anni Minkkinen, joka ei ole toiminut TTK-ohjelmassa opettajan roolissa.

– Team Kanta-askel kävi tänään hassuttelemassa Silent Library Suomi -ohjelman kuvauksissa. Nämä hauskat ja hullut jaksot on katsottavissa 15.2.2023 alkaen Star Channelilta, Anniina paljastaa iloisen uutisen.

Lue myös:

Reino Nordin jätettiin ulos TTK-lähetyksestä – julkaisi paljonpuhuvan vastauksen: ”Harmillista”

Maaret Kallio loukkaantui pahasti suorassa lähetyksessä – avautuu voinnistaan: ”Hissutellen mennään”