Suomalaisten tuntema tubetähti Pinkku Pinsku eli Pinja Sanaksenaho, 20, on seurustellut miesystävänsä Iyadin kanssa jo usean vuoden ajan. Pariskunta on kuitenkin pysytellyt suhteestaan varsin vaitonaisena julkisuudessa, ja puoliso näkyy Pinjan sosiaalisessa mediassa vain harvoin.

Nyt Pinja on tehnyt poikkeuksen ja lisännyt suositulle Youtube-tililleen videon, jossa esittelee rakkaansa. Videolla pari viettää yhteisen treffipäivän ja kuvaa arkeaan kameralle.

Romanttiseen päivään kuuluu muun muassa aamuinen brunssihetki, telmimistä seikkailupuistossa, ravintolalounas sekä yhteinen salitreeni.

Aktiviteettien välissä Pinja ja Iyad paljastavat katsojille, kuinka aikoinaan tapasivat. Kaksikko kertoo tunteneensa toisensa jo noin kuuden vuoden ajan.

– Me tapasimme meidän frendiemme kautta, Pinja avaa videolla.

Pinjan mukaan pari oli ensin ainakin parin vuoden ajan pelkkiä kavereita.

– Sitten me olimme parhaimpia kavereita. Ja sitten me olimme vähän enemmän kuin kavereita… ääk! Kiitos, se riittää minulle, hän tokaisee ja juoksee sulkemaan kameran.

Pariskunnan ensikohtaaminen tapahtui Tikkurilassa sijaitsevan Tikkuri-ostoskeskuksen edessä. Pinja oli juuri käynyt ostamassa ystäviensä kanssa ruokaa pikaruokaravintolasta, kun ensimmäisen kerran tapasi Iyadin.

Videolla Pinja ja Iyad nimeävät yhteiseksi ”luksustekemisekseen” ulkona syömisen.

Pinja lisäsi eilen sunnuntaina (12.3.) omalle Instagram-tililleen liudan suloisia yhteiskuvia Iyadin kanssa. Mukana on myös useita otoksia pariskunnan suhteen alkuajoilta.

Näet kuvat alta tai täällä.

Pinja Sanaksenaho puhui parisuhteestaan Metropolille viime joulukuussa antamassaan haastattelussa. Tuolloin hän kertoi rakkaansa olleen mukana kunnostamassa hänen hiljattain ostamaansa omakotitaloa.

– Meillä ei ole mitään virallista päivää, jolloin olisimme alkaneet olemaan yhdessä. Mutta aika pitkään jo olemme toistemme kanssa viihtyneet, tubettaja kommentoi.

Lue myös:

Tubettaja Pinja Sanaksenaho teki elämäntaparemontin Olet mitä syöt -ohjelmassa – avautuu nyt tilanteestaan: ”Olen itseni suurin arvostelija”

Tubetähti Pinkku Pinsku osti omakotitalon vain 18-vuotiaana – julkkiksilta satelee ylistystä: ”Olet rohkea”