Temptation Island päättyi – Sami Kuronen kertaa tuntojaan somessa

Temptation Island Suomen viimeinen iltanuotio nähtiin eilen torstaina.

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kirjoitti tuntemuksistaan Instagramissa.

– Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu.

Hän jatkaa koko ohjelman tiimin puolesta, että tuolloin oltiin täysin uuden edessä.

– Emme todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut, Kuronen kirjoittaa.

Kuronen kertaa, että seitsemään kauteen on mahtunut rajuja tunteita laidasta laitaan. Eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin.

– Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa, Kuronen kiittelee.

Seuraavan kauden Temptation Island kuvataan ensi kertaa Suomessa.

View this post on Instagram

Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu. Me kaikki, tekijät ja osallistujat olimme uuden edessä emmekä todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut. Kaikkiin näihin seitsemään kauteen mahtuu rajuja tunteita laidasta laitaan, eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin. Tänään nähdään kevään viimeinen iltanuotio. Illan jaksossa tiivistyy kaikki edellä mainittu raa´an täydellisellä tavalla. Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa. Tällä kertaa Suomessa ja haku tulevalle kaudelle on käynnissä huomiseen perjantaihin saakka! Linkki biossa 😊 #tisuomi @tisuomi #season7 #grandefinale 📷: @larsjohnsonphoto

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.