Teuvo Loman vietti syntymäpäiviään LeBonk-ravintolassa Helsingissä ja Metropoli.net tapasi elämäniloisen miehen.
– En mä koe olevani 55-vuotias, vaan lähempänä sitä viittä! Ikä on vain luku ja enemmän se ikä riippuu siitä, minkälainen ihminen on sisältä, sanoi hymyilevä ja onnea hehkuva mies.
– Nyt rakas Suomi täyttää 100 vuotta, ja silloin kun synnyin, oli Suomi 45-vuotias. Tuntuu ihan järjettömältä! 16-vuotiaana ajattelin, että en edes elä näin vanhaksi. Nykyään 55 vuotta ei ole ikä eikä mikään.


Teuvo Lomanilla on pitänyt kiirettä koko kesän.
– Oon tällä hetkellä kuvauksissa Maisa Torpan ja Riitta Väisäsen kanssa, eli kesääni kuuluu kaksi todella kaunista naista – siitä olen tällä hetkellä erittäin onnellinen! Ollaan kolmisteen kesätöissä Vesa Keskisen luona ja tehdään tv-viihdettä.
Teuvolla on ollut tapahtumarikas elämä ja tulevaisuudelta mies toivoo varsin yksinkertaista asiaa.
– Haluan vain löytää sisäisen rauhan. Pitää pystyä viettämään enemmän aikaa ystävien kanssa eikä olla jatkuvasti töissä – siinä onneksi olen onnistunut. Ennen työskentelin seitsemän päivää viikossa eikä aika riittänyt muuhun.


Teuvo myös kehuu nuorta sukupolvea, joka osaa tasapainottaa elämänsä paremmin kuin vanhempi sukupolvi.
– Nuoret tekevät vähemmän töitä. Ne ovat tajunneet tämän fiksun homman, ettei tarvitse jatkuvasti työskennellä niska limassa, vaan voi huolehtia myös itsestään ja vapaa-ajastaan.
Metropoli.net onnittelee 55-vuotiasta Teuvo Lomania!