Temptation Island Suomi -ohjelman tuoreelle kaudelle pariskuntana osallistuneet Mika ja Mirkku erosivat keskiviikkoiltana Nelosella nähdyssä jaksossa.

Parin viimeinen iltanuotio sujui viileissä merkeissä, sillä kaksikon näkemykset yhteisestä tulevaisuudesta poikkesivat pitkälti toisistaan. Mikalle oli jo jonkin aikaa ollut selvää, että pariskunta eroaisi, kun Mirkku puolestaan elätteli viimeiseen asti toivoa siitä, että heidän ongelmat vielä saataisiin ratkaistua.

Pariskunnan kohdatessa toisensa ensimmäistä kertaa viikkoihin, ei Mika edes suostunut halaamaan Mirkkua. Myös katsominen Mirkkua silmiin oli miehelle haastavaa.

– Miksi sinun on vaikea katsoa minua? Mirkku ihmetteli avoimesti.

– En minä tiedä, Mika totesi takaisin.

Kaksikon välinen keskustelu oli hyvin niukkasanainen. Lopulta Mika kuitenkin myönsi, että oli ihastunut ohjelmassa sinkkuna mukana olleeseen Pepsuun ja oli suudellut tätä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Tieto Mikan ihastumisesta sai Mirkun kyyneliin.

– En koe, että tässä on enää mitään yritettävää. Mika ei pysty sanomaan minulle tunteitaan suoraan ja tuntuu, että Mika on jo tehnyt päätöksensä. Kunnioitan päätöstä, Mirkku sopersi.

Myös Mika oli samaa mieltä siitä, ettei suhde tulisi enää kestämään.

– En pysty antamaan ittellenikään anteeksi tekosiani, niin en halua, että toinenkaan antaa, hän alleviivasi.

Temptation Island Suomi -ohjelma Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella klo 21.

Lue myös:

TIS-Mirkulla yksi toive kumppanilleen: ”Tärkeintä on se, että Mika ei näyttäisi prinssi Alberttia”

Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry avautuu vihdoin eron todellisista syistä: ”Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä”

Temptation Island Suomi -Vilma aikoo pudottaa 20 kiloa – katso ensimmäiset muutoskuvat