Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen on kertonut Instagram-tilillään aloittaneensa hiljattain elämäntaparemontin. Tubettajanakin tutuksi tullut nainen kertoo aloittaneensa treenaamisen tammikuussa kotona.

– Oon alottanut sellasen -20kg painonpudotuksen. Toi kilomäärä perustuu about siihen et oon terveellisissä mitoissa, koska sitä tässä tavotellaan enemmän, ei niinkään peilikuvaa, Vilma kirjoittaa Instagramissa.

Vilma on julkaissut tekstinsä ohessa kuvasarjan, jonka viimeisestä kuvasta käy ilmi, kuinka hänen kroppansa on muuttunut kahden kuukauden treenien myötä. Jos julkaisu ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Tammikuun kotitreenit ovat sittemmin vaihtuneet salitreeneihin. Vilma kertoo käyneensä salilla nyt kuukauden ajan.

– Ekaa kertaa elämässäni tuntuu todella hyvältä treenata. Oikeen innolla odottelen koska pääsee treenaa, oon löytänyt sellasen kivan fiiliksen siihen, hän sanoo.

Vilma paljastaa, että hänen ruokavalionsa on lisääntyneestä treenimäärästä huolimatta melko vapaamuotoinen. Hän kertoo pyrkivänsä terveelliseen ruokailuun erityisesti arjessa.

Aktiivisesta treenaamisesta ja terveellisemmästä syömisestä huolimatta Vilman paino ei kuitenkaan ole tippunut toivotulla tavalla.

– Painoa multa on lähtenyt vaan 3 kiloa koko vuonna ja se kyl vähän ärsyttää. On tosi tiukassa mun kilot, hän tuskailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Vilma kertoo, että hänellä on vielä kymmenisen raskauskiloakin pudotettavaksi. Hän sai puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa tyttären viime kesänä.

Vaikkei paino olekaan vielä pudonnut toivotulla tavalla, Vilma toteaa kuitenkin huomanneensa muutoksia kehossaan.

– Mun ryhti ja olemus on kaikkein eniten muuttunut, sekä tietenki tälläsiä hienoja SUURIA muutoksia kuten en hengästy enää kodin portaissa, tai jaksan juoksumatolla juosta 10min, hän kertoo ja lisää, että kaikesta huolimatta vyötäröltä on karissut jopa 12 senttiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Temptation Island Suomi -tähden kaula viillettiin auki – ”Pari minuuttia olin kuolleena”

Temptation Island Suomi -tähti joutui vankilaan – avautuu syytteistään YouTubessa