Huippusuosittu Temptation Island Suomi -ohjelma sai viime viikolla odotettua jatkoa, kun sarjan yhdeksäs kausi starttasi Nelosella ja Ruudussa.

Tuoreelta kaudelta nousi välittömästi esiin yksi henkilö, joka ei pelkää puhua rehellisesti omista mieltymyksistään ja seksuaalisuudestaan. Ville-Pekan kanssa seurusteleva Anna nimittäin teki selväksi jo ensimmäisessä TIS-jaksossa, että hän on avoin jopa ryhmäseksin harrastamiselle.

Torstaina ilmestyvässä jaksossa Anna paljastaa lisää yksityiskohtia suhteestaan Ville-Pekkaan ja mitä mieltä hän on kaksikon seksielämästä.

Nainen avautuu aiheesta iltanuotion äärellä saadessaan nähdä videon, josta selviää Ville-Pekalla olevan mielessä jokin asia, josta tämä haluaisi puhua, mutta ei ole keskusteluun vielä valmis.

– Minä uskon, että se on se meidän seksuaalisuuden eriäväisyys, Anna aloittaa.

– Minulla on tietyt mielihalut ja ne ei meillä sängyn puolella kohtaa. Minä haen siis muualta, hän toteaa suoraan.

Anna toivoo, että myös Ville-Pekka pääsisi puhumaan avoimesti omista tunteistaan liittyen heidän seksielämäänsä. Häntä ei haittaisi, jos mies avautuisi asioista muille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Annan mukaan suhteen yhteisiä pelisääntöjä voi myös aina tarpeen tullen päivittää.

– Mutta sitten taas se, että onko se okei ja herättääkö se joskus jotain fiiliksiä, niin se on ihan sallittavaa ja ne on aina keskusteltavissa uudestaan, hän painottaa.

– Olisi hienoa, jos Ville-Pekka löytäisikin itsestään jotain ristiriitaa, Anna summaa.

Temptation Island Suomi -ohjelma katsottavissa keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Varattu Anna säväyttää avoimuudellaan uudella TIS-kaudella – valmis jopa ryhmäseksiin: ”Niin kauan kun se on leikkiä”

Katso kuvat! TIS-Anna poseeraa eroottisissa kuvissa ja avautuu kehopositiivisuudesta: ”Mä saan kuulua ja näkyä!”

IL: TIS-Anna jakaa alastonkuvia ja eroottista sisältöä – OnlyFans-tili ei haittaa puolisoa: ”Olen myös henkisesti alasti”