Tom Cruise raivosi silmittömästi kuvauspaikalla – äänite leviää netissä: ”Emme keskeytä tämän v***n elokuvan kuvauksia!”

Golden Globe -palkittu näyttelijä ja tuottaja Tom Cruise, 58, raivosi silmittömästi uuden Mission Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa työntekijöille, jotka eivät noudattaneet tuotannolle määrättyjä tarkkoja koronarajoituksia.

Hollywoodin megatähti on työskennellyt väsymättä kulisseissa, jotta kuvaukset voitaisiin toteuttaa noudattaen Britannian tiukkoja koronasääntöjä, kertoo Page Six -lehti. Cruise raivostui huomattuaan kahden työntekijän seisovan alle kahden metrin päässä toisistaan.

Tilanteesta äänitetty äänitallenne vuoti julkisuuteen ja sai välittömästi huomiota sosiaalisessa mediassa. Tallenteella näyttelijä raivoaa silmittömästi työntekijöille ja uhkaa potkuilla, elleivät he jatkossa noudata määräyksiä.

– Jos näen teidän tekevän noin uudelleen olette mennyttä! Jos kukaan työryhmästä tekee noin, niin se on siinä! Myös sinä, ja sinä ja sinä! Älkää koskaan enää tehkö niin, Cruise raivoaa tallenteella.

– Me emme keskeytä tämän v***n elokuvan kuvauksia! Ymmärrättekö?!

Kuuntele koko tallenne alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mission Impossible 7 -elokuvan oli tarkoitus tulla teattereihin ensi vuoden alussa, mutta koronasta johtuvien viivästysten takia sen uusi julkaisuajankohta on marraskuussa 2021.

Lue myös:

Kylie Jenner on maailman kovatuloisin julkkis – tienasi yli kolme kertaa enemmän kuin listakakkonen

Uniikin kirjaprojekti sai hurjan käänteen Espanjassa – naapuritalo ilmiliekeissä, katu täynnä hälytysajoneuvoja


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.