Julkkisten asuttamasta Big Brother -talosta torstaina pudonnut entinen huippumäkihyppääjä Toni Nieminen kertoo ikävöineensä läheisiään tosi-tv-ohjelman kuvausten aikana.

Nieminen toteaa Metropolille antamassaan haastattelussa, että tuntui oudolta elää kokonaan eristyksissä muusta maailmasta.

– On päivänselvää, että minulla oli ikävä kotiin. Se on varsin erikoinen tilanne, kun ei pysty pysty soittamaan ja päivittämään kuulumisiaan kenellekään talon ulkopuoliselle ihmiselle, Nieminen kuvailee.

– Tietysti minä mietin, että onkohan kotona kaikki hyvin. Mutta toisaalta se epätietoisuus tietyssä mielessä kuuluu asiaan ja on osa leikkiä, mies jatkaa.

Nimenomaan eräänlaisena suurena leikkinä Nieminen näkikin koko BB-kilpailun.

– Kyllä minua nauratti ajatus siitä, että siellä me aikuiset ihmiset leikimme keskenämme. Vähän sitä mietti, että kuinka koomisena koko kuvio oikein ulkopuolisille näyttäytyi, Nieminen kertoo nauraen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Kovinkaan paljoa Nieminen ei kuitenkaan ehtinyt miettiä ympärillään olevia kameroita tai kotisohvilla istuvaa yleisöä.

– Hulluksihan siinä tulisi, jos koko ajan joutuisi miettimään tuollaisia asioita. Siinä aika nopeasti unohti kaiken muun, kun eli siellä feikkiympäristössä. Ihminen on kuitenkin laumaeläin ja ikään kuin laumautuu melko äkkiä. Menemme usein niillä ehdoilla, mitä meille on juuri sillä hetkellä tarjottavana, Nieminen pohtii.

BB-talosta kotiuduttuaan on Nieminen ottanut hyvin rauhallisesti ja viettänyt aikaa perheensä kanssa – sekä tietysti katsonut BB:tä telkkarista.

Nieminen julkaisi kotiinpaluunsa jälkeen omalla Instagram-tilillään hellyyttävän yhteiskuvan yhdessä puolisonsa kanssa.

– Oli hieno reissu mahtavien tyyppien kanssa ja mitään ei jäänyt hampaankoloon. Kotonakin otettiin avosylin vastaan ja tätä tyyppiä olikin jo valtava ikävä. Meillä siis kaikki hyvin! Nieminen kirjoitti julkaisunsa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Toni Nieminen paljastaa, mikä oli raskainta BB-kilpailuun osallistumisessa – ”Se oli minulle itselleni henkisesti vaikea paikka”

Big Brother -talosta pudonnut Toni Nieminen paljasti suorassa lähetyksessä härskin suunnitelman BB-talon jälkeiseen elämään!

Aleksi Valavuori paljasti BB-talossa muuttuneen suhdestatuksensa!