Entinen mäkihyppääjä ja olympiavoittaja Toni Nieminen häädettiin eilen torstaina julkkisten asuttamasta Big Brother -talosta.

Niemisen matka kisassa jäi lyhyemmäksi kuin mitä mies oli alunperin osannut ajatella, ja hetken aikaa 30 000 euron voittopotti jäi kaivelemaan mieltä.

– 30 000 euroa on iso summa rahaa, joten kivahan se olisi ollut voittaa. Mutta eipä sille mitään voi. Lähdin kisaan omana itsenäni, enkä olisi osannut tehdä mitään toisin, Nieminen kertoo Metropolille.

Vaikka Nieminen ei montaa päivää ehtinyt BB-talossa viettämään, oli hänen kisamatkansa todellisuudessa kuitenkin paljon pidempi, kuin miltä se ulkopuolisille näytti.

– Meidänhän piti ennen kuvausten alkua elää viikon ajan eristyksissä ja viettää hotellikaranteenia. Se oli minulle itselleni henkisesti vaikea paikka, Nieminen paljastaa.

– Siinä sai sitten oikein kunnolla laatuaikaa itsensä kanssa, neljän seinän sisällä, hän naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Siirtyminen BB-taloon oli Niemiselle helpotus.

– Heti kun pääsi sitä karanteenia pakoon ja sai taas nähdä ihmisiä, niin jo alkoi elämä taas tuntua mukavammalta, mies kuvailee.

– Viihdyin talossa oikein hyvin ja mielestäni oli hauskaa, kun koko ajan tapahtui jotain, Nieminen iloitsee.

Lue myös:

Big Brother -talosta pudonnut Toni Nieminen paljasti suorassa lähetyksessä härskin suunnitelman BB-talon jälkeiseen elämään!

Aleksi Valavuori paljasti BB-talossa muuttuneen suhdestatuksensa!

BB-kisaaja Rosa Meriläinen myönsi käyttäneensä kannabista ja pyörtyi haastattelussa – muistatko nämä kohut?