Vuoden 2016 Miss Suomeksi kruunattu radiojuontaja Shirly Karvinen avautuu Trendi-lehden haastattelussa ajatuksistaan missimaailmaa kohtaan.

Karvinen paljastaa hakeutuneensa Miss Suomi -kisoihin alunperin sen vuoksi, että toivoi saavansa kilpailun kautta kontakteja ja nostetta media-alan uralleen.

Kun Karvinen sitten saapui missikisojen karsintoihin revityissä farkuissaan ja meikittömällä naamallaan, koki hän järkytystä muiden kandidaattien pakkeleista ja laitetuista hiuksista. Kutsukortissa oli näet lukenut: ”tule paikalle mahdollisimman vähällä meikillä ja luonnollisena”.

– Istuin siellä ja katsoin viimeisen päälle laittautuneita naisia. Ajattelin, että en tiedä tästä maailmasta mitään enkä kuulu tänne, Karvinen muistelee kuuden vuoden takaista tilannetta Trendi-lehdelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Karvinen voitti kilpailun, ei hän koskaan tottunut kunnolla missimaailmaan. Häntä häiritsi se, että hänen odotettiin olevan hillitty ja kiiltokuvamainen hahmo.

– En koe olevani sellainen ollenkaan. Tietenkin osaan käyttäytyä ja olla kohtelias, mutta minulla on myös se rosoinen puoli. Tulin yhtäkkiä hyvin tietoiseksi siitä, mitä minulta odotetaan, ja koin siitä paljon kipuilua ja painetta, Karvinen myöntää.

Edelleen Karvinen kokee, ettei hän täytä perinteisen missin vaatimuksia. Nainen on saanut useaan otteeseen vastaanottaa avointa hämmästelyä muun muassa ronskista huumoristaan.

– Minusta on vain tervettä, että vähän ravistelee sitä, millainen missin tai naisen pitäisi olla. Jos on joskus tehnyt jotain asiaa, se ei määritä täysin ihmistä tai sitä, mihin suuntaan sen jälkeen voi liikkua, hän summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Karvinen onkin menestynyt alallaan, ja hän tiedostaa misseydellä olleen suuri vaikutus asiaan.

– Fakta on se, että ilman misseyttä minulla ei olisi tällaista elämää kuin nyt.

– Misseys on silti todella määrittävä laatikko.

Lähde: Trendi

Lue myös:

Shirly Karvinen teki parisuhdepaljastuksen – kertoi, mitä mieltä hänen vanhempansa ovat Sannista

Shirly Karvinen teki suuren elämänmuutoksen – yksi asia ahdistaa edelleen huomattavasti: ”Tuntuu niin järjettömän epäreilulta”